Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cc_mama

mialam cesarke 13 m cy temu i...

Polecane posty

Gość cc_mama

W te wakacja chcialabym zajsc w druga ciaze.. Czy taka roznica jest wystarczajaco odpowiednia jezeli chodzi: 1. Roznica wieku miedzy maluchami 2. Odstep miedzy cc. 3. Szansa na porod naturalny. Co sadzicie dziewczyny o tym..? Doradzcie..:)

Gość huauhia
różnica między maluchami ok odstęp pomiedzy ciążąmi po cc nie bardzo lekarze zalecają nawet 3 lata, ale zdarza się że kobieta wcześniej zachodzi i nie ma z tego tytuły tragedii a po cesarce zawsze kolajna cesarka nigdy poród naturalny

Gość Nie zawsze!!
Zależy od przyczyna cc.Ja pierwszą ciążę miałam zakończoną cc i drugie dziecko mogę urodzić normalnie.U mnie nie ma żadnych nieprawidłowości.A cesarka była konieczna.

Gość cc_mama
Tzn ja slyszalam ze to zalezy jakie bylo ciecie..ja mialam nisko..nie cieli mnie przez caly brzuch...a wiem ze tak tez robia..mialam delikatne naciecie..

Gość Nie zawsze!!
Jeżeli masz jakoś nieprawidłowo zbudowaną miednicę itp.To na pewno nie urodzisz naturalnie.Jaka była przyczyna cesarki?

Gość cc_mama
Rozejscie spojenia lonowego

Gość Nie zawsze!!
To cesarka byłą planowa?Mogą ci i teraz z góry zaplanować termin cc żeby się nie powtórzyło.

Gość cc_mama
Tak planowana..