Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elaelaa11

Małżeński problem

Polecane posty

Gość elaelaa11

Nie chcialabym aby po przeczytaniu tego co napisze pojawiły się jakieś krytyczne uwagi,. Od 2 lat jestem męzetką, razem żyjemy 6 lat. Id dawna miałam do męza żal o to że ogląda się za innymi kobietami. Wiele razy z nim na ten temat rozmawiałam mówiłam że mnie to rani, że czuję się przez to mało wartościowa. Głupotą jest wciskanie że faceci tak mają, obserwowałam wiele zachowań facetów i żadko się trafiło by facet idąc z dziewczyną perfidnie patrzał się na inne. Mój mąż przesadza ja idac z nim czuję się jak przedmiot, nie jak jego kobieta życia. On tak długo się patrzy na jakąś aż ona się spojrzy na niego, to nie jest normalnym odruchem. Wczoraj gadałam z męzem o tym a on mi na to że taki ma charakter i dalej bedzie to robił. To mnie mocno zabolało. Ja nie mam ochoty z nim nigdzie wychodzić wiem że nigdy nie będe jedną z tych jakie on pożera wzrokiem. Nie rozumiem jednego czemu mnie wybrał skoro podobają mu się inne. Ja mam dość takiego związku, wicznego bania się o to czy podczas spaceru nie obetnie jakiejś dziewczyny. Mi nie prawi komplementów, nigdy nie wiem czy ładnie wyglądam bo mi tego nie powie. Coraz gorzej już to znosze , nie lubie swojego ciała przez niego bo on nigdy mi nie okazał że je kocha i akctepuje takie jakie jest a nie jakie mogloby być. Moje podejście do życia bardzo się zmieniło, jestem robotem gotowanie zmywanie praca poza tym nic. Czasem chciałabym się poczuć jak księżniczka doceniona przez męża , dość haotycznie to napisałam ale jestem strasznie rozwalona i nie moge sobie z tym poradzić.

Porozmawiaj z nim poważnie o tym co czujesz, to może być trudne, ale powinno być skuteczne. Może problemem jest to, że ostatnio mniej o siebie dbasz? W każdym razie nie obwiniaj tylko siebie, bo to nie może być tylko twoja wina. Będzie dobrze ;).

Gość dziwny sen
kiedy facet idzie z osobą której nie kocha to się rozgląda na boki, taka prawda

Aha, no i zaakceptuj siebie, jesteś z pewnością super kobietką, ale skoro ty tego nie zauważasz, to jak on ma to zobaczyć? Zacznij ćwiczyć, zmień fryzurkę, na pewno zobaczy i coś miłego powie. Może zmień styl... No i mów sobie codziennie rano: ooo! Jaka ja jestem dziś seksowna! A jaka cudowna! no, coś w tym stylu, zobaczysz, że zadziała ;).

Gość elaelaa11
nie moge powiedzieć tego że mnie nie kocha, i tez dbam o siebie tak samo jak zawsze...on na samym poczatku się tak zachowywał tylko starałam się nie zwariować...

Gość elaelaa11
Dodam, ze po slubie przytylam 30 kg, ale podobam sie sobie i uwazam, ze maz powinien mnie kochac taka jaka jestem.

Gość elaelaa11
kto się podpisuje pod moim ps

przy najbliższej okazji obejrzyj się za jakimś przystojniakiem, koniecznie z błogim uśmieszkiem na twarzy :) ciekawe co małżonek wtedy powie

Gość żylak tam sie
faceci to naprawdę potrafią być gnoje. ale niestety widziały gały co brały, bo sama piszesz że taki był. zrób tak, ze jeszcze bardziej zadbaj o siebie i zacznij obracać sie za facetami. patrz im w oczy i takie tam. wybieraj takich którym twój mąż nie dorówna. np on jest łysy, ty zachwycaj się facetem z włosami do pasa. Ale nie rób tego tak żałośnie, bo się skpanie. po prostu głowa do góry, pierś do przodu. możesz też czasem wyjść nie z nim gdzieś i generalnie nie ogranczaj się tylko do pracy i wychodzenia z nim. to pierwszy etap terapii.....