Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek300

Pomocy! Żona ma urodziny!

Polecane posty

Gość Marek300

Witam wszystkie panie. Moja żona za tydzień obchodzi 50 urodziny i jako przedstawiciel płci brzydkiej, który swoją lubą zasypał już mikserami, sokowirówkami i kapciami, przez jej siostrę został zrugany za uprzedmiotowienie kobiety i nakazano mi w końcu kupić coś co ona naprawdę by chciała :D Mam więc do was pytanie czy kosmetyk to dobry pomysł na prezent? I jaki powinienem kupić? Bo siostra mojej żony twierdzi, że naturalne kosmetyki to coś, co moja kobieta uwielbia, szkoda tylko, że się na tym nie znam i nigdy jej nie pytałem o ten cały arsenał z łazienki. :D Szwagierka mówi, że to mają być z nautralnych składników i żadne Avony, Orfilejmy czy inne takie.

Gość 8__Julia__8
z naturalnych to znam tylko Dr. Nona, oni mają kosmetyki z kompleksem minerałów z Morza Martwego

Gość Marek300
Brzmi ciekawie, powiesz coś więcej na ten temat? I jakie kosmetyki mają? Gdzie można kupić?

Gość 8__Julia__8
z tego co wiem to ich nie ma w sklepach normalnych tylko internetowych. Są dość drogie bo od 60 do nawet 300zł ale podobno są bardzo skuteczne, przynajmniej tak moja babcia i kuzynka twierdzą. Taniej je można na allegro kupić, jak kuzynka wejdzie na gadu to mogę ją zapytać gdzie ona kupiła :)

Gość Marek300
O dzięki, rzeczywiście tańsze o parę złotych. Ale który mam wybrać kosmetyk, żeby mi się kobiecina nie obraziła, że ją od pozmarszczanych wyzywam? :D

Gość slodkatakaona
ja bym na jej miejscu wybrała ten czekoladowy żel pod prysznic mmmm musi byc suoper

Gość Faszyhsa
mi mąż kupił ten Balsam Pod Oczy najpierw myślałam, że go zabiję za to, ale w sumie to się przydał hehe :P

Gość Marek300
A te kosmetyki rzeczywiście działają? Pytam tych co już używali, a nie tych co tylko słyszeli :D

no , sory - 50 urodziny a ty sie takim badziewiem chcesz wykpić ?:) A ile masz forsy przygotowanej na ten prezent ?

Gość Faszyhsa
no działa działa trochę mi było głupio, że taka zmarszczona jestem, że aż mąż mi kupuje przeciwzmarszczkowe haha ale jak zaczęłam używać to wszyscy mnie zaczęli pytać jaki jest mój sekret niestarzenia haha ;D mowie im ze to po prostu krem, a oni nie chcą wierzyć :P

Gość Marek300
Czemu badziewiem? czytam teraz o tych kosmetykach to wyglądają dość zacnie :P Mam jakieś 1000zł i zero innych pomysłów

Gość Od męża wolałabym dostać
coś bardziej osobistego np.piękną bieliznę lub coś z biżuterii a krem czy balsam to lubię sama sobie wybrać.

boszsz , człowieku jest tyle pomysłów .... z tsiaczłotych to mozan i biżuterię kupić albo wyjazd weekendowy do jakiegoś spa , albo kazać namalować obraz żony z okresu kiedy ona sama uważa ,ze najlepiej wygladała kiedy była njszcżęsliwsza ... kosmetyki - szczególnie jeśli sama je sobie kupuje to pomysł z czapy kompletnie i świadczy o tym ,zę nie masz fantazji .

Gość Marek300
Ona ma tyle cichuów w tym bielizny, że ja już na pewno jej nic nie dokupię, jeszcze spać nie będę miał gdzie, bo mi każe szafe kupic :D

Gość a moze tak razem
Moze wyjazd na weekend - romantycznie, do jakiegos hotelu spa. Troszke wieksza inwestycja, ale mysle, ze zona bylaby zadowolona :)

to kup coś ładnego z klasą z biżuteri . Każ zrobić ładną grawerkę , do tego piękny bukiet - nie jakieś tam żałosne 3 kwiatyki , ale uczciwy bukiet :)

Gość Draek
A ja uważam ,że oba pomysły dobre i powinienneś je połączyć :)

Gość kurnik_gry
na takie urodziny to PERFUMY a nie jakis badziew z avonu :D