Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PANI PSYCHOLOG

PANI PSYCHOLOG PORADZI POWROZY

Polecane posty

Gość PANI PSYCHOLOG

PROSZE PYTANIE I KROTKI OPIS SYTUACJI

podoba mi sie Daniel ;)) 29.03.1991 a ja Klaudia 27.10.1994;) powroz czy bedziemy razem psychologu kochany

Gość Ania2558
jak mozna chodzić 30 lat do pracy i być NORMALNYM CZŁOWIEKIEM W TEJ PRACY jeśli masz ją z wsadu nauczyciela wuefu w 2 klasie gimnazjum. O czym taki BANKOWIEC myśli w tym banku całe życie? Ja sobie tego nie wyobrażam. To mogła urwać ta kobieta obecnie glowę musze i bym 1 jej 1% racji przyznała, a tak? Co o tym myśleć? I co ona ma normalną głowe w tym banku? Myśli o tym co robi, tak? No chyba żartujecie. Dla mnie to są elektrowstrząsy do przepisania I DO ZASTOSOWANIA i praca JAKA PASUJE po elektrowstrząsach bo sie dowiem sytuacja bez wyjścia. Normalne państwo, banki i to jest koniec i tyle. W SUMIE? Praca fizyczna na taśmie osoba moralna - borówki - pojeść sobie, tyle Kompletny bezsens I co mi możesz poradzić? I tyle :(

Gość malutka__123
Niedawno odkrylam ze maz prowadzil dziwne gierki. Bylismy szczesliwi nie klocilismy sie a przez przyodek odkrylam ze rownoczesnie pisal i spotykal sie z dwiema dziewczynami i mowil im ze juz nie mieszkamy razem..ze sie rozwodzimy itp. Wyznawal im nawet milosc.. Bylam w szoku..totalnie zalamana. Staram sie mu wybaczyc...myslalam nawet o drugim dziecku. Moze wtedy maz sie zmieni. Mamy 13 m- cznego synka. A po slubie jestesmy ponad poltorej roku. Nie wiem jak postepowac z mezem. To jest chore co on robi moim zdaniem..ale z drugiej strony bardzo bardzo go kocham.. Prosze o porade bo sama juz nie wiem nic..

Gość PANI PSYCHOLOG
GORNA -STEFA A JAK WAM SIE UKLADA?????????KILKA SLOW POPROSZE DATA NIE POTRZEBNA

Gość PANI PSYCHOLOG
ANIA NIE ŁAPIE O CO CHODZI MOZE PROSCIEJ UJMIJ O CO CHODZI KTOS CIE SKRZYWDZIL W TYM BANKU

Gość PANI PSYCHOLOG
MALUTKA 2 DZIECKO TO NAJGORSZE CO MOZESZ ZROBIC JEZELI CHCESZ DAJ MU 2 SZANSE ALE I TAK BEDZIE ROBIL SKOKI W BOK PRZYKRO MI JAK CHCESZ POWALCZ O NIEGO ALE CZEKA CIE DUZO LEZ

Gość malutka__123
A jezeli tu nie chodzi konkretnie o zdrade..on jednej z nich naklamal Ze ma raka i zostal mu rok zycia... Moze on ma jakis problem ze soba?

oczywiście ,ze ma problem z soba - jest żałosny :)

Gość pani psycholog
dziewczyno i ty chcesz sie pchac w 2 dziecko z kims takim to jak nie chodzi o zdrade i o to co zrobil to o co ile ty masz lat

ale jaki " bystry " :) bajerował babki na chorobę :) i co ? myślał ,ze isez nim jakaś z litości prześpi ?:D