Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinkaa1992

co sadzicie o czymś takim? to luz czy patologia?

Polecane posty

Gość karolinkaa1992

wynajmuje pokój odkąd zaczęłam studia, oprócz mnie mieszka w tym mieszkaniu taka para "metalowców", wiecie, długie włosy u facetów, mroczny ubiór i krzykliwa muzyka, no i ostatnio byłam swiadkiem takiego czegoś, że ta dziewczyna była na jakimś koncercie a ten jej chłopak został w domu i jak wróciła to on sie jej zapytał "wyruchał cie ktos? bo taka pijana wróciłas ze chyba połowa osób co tam była" a ona odpowiedziała "no z jednym kolesiem tam.. no wiesz, upiłam sie, nie miej mi tego za złe" a on odpowiedziął "ale kochanie, ja nie mam nic przeciwko, baw sie" :-o szczeze mówiac strasznie mnie to zbulwersowało jak tak można a co wy o tym sadzicie? :-o

Gość może sobie jaja robili a Ty
przeżywasz:D

haha - z dyskotek za to wracają , jak po kazaniu w katedrze...:classic_cool: też kiedyś przyjdziesz pijana i Twój koleś Cię tak zapyta....💤

Gość trokolar
metalowcy.. i wszystko jasne to sam brud i patologia

Gość 9wi29wi29
z definicji raczej luz, powiedzmy swoboda obyczajowa. Patologia - oznacza cierpienie,a oni chyba nie cierpieli, wrecz przeciwnie, było im dobrze? :p

Gość Roman Dmowski
Pewnie sobie jaja robili. Albo jacyś chorzy umysłowo. Jak Narodowcy dojdą do władzy niedługo, to tacy będą w obozach pracy gnić.

Gość Anulkaaaaaaggg
a co Ciebie to interesuje? Ich życie, ich sprawa. Ja bym się uśmiała i tyle co. Każdy ma swoje życie.