Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jegokochanka

jestesmy kochankami czy mozemy byc razem tak naprawde???

Polecane posty

Gość jegokochanka

jw

Gość Pablo***
nie łudź się, nie zostawi żony

Gość jegokochanka
on ma, żonę i 2 dzieci

Gość jegokochanka
nie mamy rodzin

Gość malikalia
żonki pewnie nie zostawi,a Tobie wciska kity,że jest z nia dla dzieci i dlatego od niej nie odejdzie, a Ty głupia pewnie liczysz,że rzuci dla Ciebie wszystko i będziecie żyć długo i szczęśliwie,

Gość jegokochanka
spotykamy sie czasem juz dosc dlugo, kiedys jego kumpel wygadal sie ze On mnie kocha, ale On nigdy nie mowi o uczuciach, nie wiem

Gość jegokochanka
nie mamy rodzin czasem ja mam kogos , czasem On, ale szybko sie te zwiazki koncza, kiedy ja sie z kims spotykam On mowi ze jest zazdrosny

Gość mamdosc1234
uważaj bo zaraz zaczną Cię pouczać też szukałam tu rady a dostałam taką burę że ho ho jak się naprawdę kochacie to trzymam za was kciuki,mówi się że nie warto rozbijać małżeństwa ale czasami romans pozwala otworzyć oczy na rzeczywistość

Gość malikalia
to widocznie gdy niema kogo bzyknąć to odzywa się do Ciebie,jest zazdrosny?wątpie prędzej boi się,że znajdziesz kogoś na stałe i darmowe bzykanko mu odpadnie.ile ty masz lat dziewczyno?gdyby Cię kochał to byłby z Tobą a nie odzywał się gdy mu się zachcę.

Gość jegokochanka
ale my nie mamy małżonów, teraz On ma dziewczyne, ale juz sie mu zwiazek sypie, ostatnio jak rozmawialismy i mowilam ze jestem samotna On powiedział: przeciez masz mnie, powiedzialam ze On ma dziewczyne to odpowiedzial, że może to zmienic.

Gość malikalia
to powiedz mu,że chcesz z Nim być,postaw sprawę jasno i się dowiesz,ale z tego co piszesz on zachowuje się jakby miał Cię na własność a On robi co chcę,zastanów się czy on jest Ciebie wart.

Gość malikalia
ile On ma lat?a ile Ty?

Gość jegokochanka
no i tu Malikalia sie mylisz, ostatnio czesto sie spotykamy, a nie kochalismy sie od roku, albo wiecej, mimo to dzwoni i pisze i sie spotykamy, On spore powodzenie, jest lekarzem, a to niestety laski kreci, no i jest przystojny, sama bylam swiadkiem jak go panny "rwały", ajego to krepuje i nie korzysta

Gość jegokochanka
ja 55 a on 68

Gość jegokochanka
On 31 a ja 29

Gość jegokochanka
ja nie chce pierwszawychodzic z inicjatywa , nasz uklad jest dziwny, w łózku nie ma tabu, a o uczuciach nigdy nie rozmawiamy, a ja nie potrafie sie przelamac

Gość jegokochanka
Chcialabym to jakos dyskretnie sprawdzic, boje sie tak poprostu zapytac i usłyszec "nie" chyba bym sie spaliła. Moze ktos ma jakis pomysl jak to zrobic

Gość jakochanka
nikt nic?