Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

glitch

ech i och.

Polecane posty

dzisiaj czuje sie taka niekochana.. i taka depresyjna. :O

Gość zmart..wiona
to jak tak mam codziennie

Gość przykro mi ale
nie mysl za duzo na noc Kolezanko :-D

czesc Kolezanko :) ! jeszcze pogoda lekko depresyjna :P to nie moja wina.

Gość przykro mi ale
u mnie tez jest tak mokro bleeee.Na wieczornym spacerku , mimo wszystko dobrze nam sie wedrowalo . Moze powinnas cos optymistycznego obejrzec. Moze np." Upierdliwiec", " Nic do oclenia" na zalukaj.pl Zabawa przednia i zapomnisz o depresji dzis :-D

Gość ja nakładam albo na sam
Hej glitch:-)Jak Ci sie z tym Twoim uklada?

Gość jest mi smutno jest mi zle
:(

zalukaj.pl ? wcale mi sie nie otwiera ta strona :( ja juz sie nie moge doczekac chwili, kiedy B. skonczy swoje projekty i bedziemy mogli obejrzec drugi odcinek "Any Human Heart" mowie Ci, super! obejrzycie! bo wiesz co, wydaje mi sie, ze doluje sie wtedy, kiedy np. ja sie obija, pomimo ze wiem, ze powinnam cos zrobic (i tak teraz ucze sie - jednoczesnie zagladajac tutaj :O co zmniejsza moja produktywnosc), a on potrafi calkowicie poswiecic sie temu nad czym teraz pracuje. to takie dolujace, ze ja nie potrafie tak :O

no uklada nam sie :) zamieszkalismy razem. od tamtej sytuacji nie moge powiedziec nic zlego jesli chodzi o nasz zwiazek. tu chodzi o mnie :O

Gość przykro mi ale
www.zalukaj.pl -nie wiem czemu Ci sie nie otwiera? Lubie tam ogladac filmy. Np. Nietypowa wdowa -ale sie usmialam . Np.To nie tak , jak myslisz kotku z Fryczem :-D Uwielbiam go . Glitch -ja mysle, ze za duzo od siebie wymagasz.Nie musisz byc doskonala . Masz kochac siebie i dac sie kochac. To wystarczy.

otaczam sie (chcac czy tez nie) bardzo ambitnymi ludzmi. sama jestem, ale przy nich.. wypadam blado. strona nadal sie nie otwiera, ale bede probowac :D dzieki ;) no a Tobie polecam ten film, mniam, mniam!

Pomaranczka - dzieki ;) mam! Kolezanka pewnie przez pomylke mi tu wcisnela zly link :P