Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak to jest

czy jestem w ciązy...

Polecane posty

tak się w sumie zastanawiam czy mogę być w ciąży z chłopakiem kochamy się zawsze bez zabezpieczeń zadnych i robimy to juz dwa lata i nigdy nie bylo żadnych problemów-stosunek przerywany , a teraz okres spoźnia mi się juz drugi tydzień z czego chcę podkreślić ze trzy dni po dacie w której powinnam mieć miesiączkę robiłam test i był negatywny, podkreślam że zawsze mialam wszystko na czas :) i teraz tak się zastanawiam czy to ciąża:) czy może się poprostu coś opoźnia czy może powtórzyć test czy jeszcze poczekać...?

????

Gość Taaak to jaaa
A dlaczego się nie zabezpieczacie !!?? :/ matko co za brak odpowiedzialności

widzę ze się w zły miejscu pytam bo na tym forum to najłatwiej co niektórym wyzywać innych. mój drogi KURWY to są kobiety które się puszczają na prawo i lewo. a tak się składa ze ja do nich nie należę. mam jednego chłopaka on jest moim pierwszym i ostatnim więc nie nazwała bym siebie KURWĄ. a jesli chodzi o odpowiedzialność to była nasza wspólna decyzja to nie jest tak że wszystko jest nie planowane jestem świadoma co może sie stać ale on jest dorosły i ja też więc sobie poradzimy.:) chciałam tylko wiedzieć

Gość małgorzata margarettt
Witam, Mam pytanie co może oznaczać pęcherzyk prócz ciąży. W czwartek byłam u ginekologa aby dostać leki na wywołanie miesiączki. Lekarz po badaniu ginekologicznym i USG dopochwowym stwierdził, że jestem w ciąży ok. 3 tydzień. Dodam że jestem 6 miesięcy po porodzie i jeszcze nie dostałam okresu a 3 miesiące temu przestałam karmić. Robiłam test ciążowy wyszedł negatywnie, ale lekarz stwierdził, że test jeszcze nie wyjdzie i zrobić za 10 dni. Nie pamiętam czy współżyliśmy z mężem w okresie ewentualnego zapłodnienia, jednak zawsze używaliśmy prezerwatywy i nie zauważyliśmy pęknięcia, zsunięcia itp.(ale raczej nie współżyliśmy choć mogę się mylić). Temperatura w pochwie 36,8 st., ale wydaje mi się że piersi mi się powiększyły. Sama nie wiem czy sobie nie wkręcam. Chwilami wydaje mi się, że wmówił mi tą ciąże. Lekarz był na 100% pewny, że to pęcherzyk ciążowy. Jak pytałam czy to może być coś innego to ciąża i koniec. I takie jest moje pytanie czy ten pęcherzyk mógł pomylić z czymś innym.

wszystko jest możliue musisz chyba poprostu poczekać i zrobić ten test :) wiesz to że byłaś 6mieś temu w ciązy nic nie znaczy ;) znam kilka osób które urodziły i 5 mieś poźniej znowu zaszły w ciążę :)

Gość dzieci do szkoly
nie wiem jak to jest jak najbardzie możesz być w ciąży, zrób jeszcze raz test, ale ja bym obstawiała ciąże małgorzata margarettt moja siostra jest z tego samego roku co (ona ur w styczniu a ja w grudniu) ja, więc jest to jak najbardziej możliwe, pęcherzyk to pęcherzyk, widać go wyraźnie i nie da się go z niczym pomylić, jesteś w ciązy , ale wyprawkę już masz ;)

Gość margaret gratulacje
jestes w ciazy, test nie wykarze bo karmisz piersia i jest za wysoki poziom prolaktyny, ale ciaza jest na bank

Gość kicziliczi
Jeśli nie stosujecie żadnych zabezpieczeń, to rozumiem, ze liczycie się z nadejściem maluszka? W tym przypadku nawet nie mam co mówić o tabletkach awaryjnych, bo musiałabyś po nie sięgać po każdym stosunku, jeśli żadnego nie zabezpieczasz