Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalofioreks

Pytanie dla chłopaków i mężczyzn

Polecane posty

Gość kalofioreks

Wiem, ze to dziwne pytanie, ale... Czy często zdarza się wam, ze wydaje sie wam, żę dziewczyna jest ładna, z daleka wydaje sie ładna, a po podejściu do niej okazuje się że z bliska jest po prostu nieładna? Czy mieliście jakieś wtopy z tamkimi sytuacjami, że już chcieliście podrywać ,ale w ostatniej chwili rezygnowaliście bo jednak wam się nie podobała? Mówię raczej o sytuacjach gdy jesteście trzeźwi :D

Gość brzydka jaaaa
to o mnie :D ja z daleka jestem ladna bo mamtapete a z bliska a juz brzydsza bo widac niedoskonolosci skóry albo słońce przestaje na mnie padac i wchodze w cień i w tym pólmroku jestem o wiele brzydsza niz w sloncu 😭 i mialam tak kilka razy ze najpierw facet wygladal na zainteresowanego a potem je tracil 😭 :D w sumie to zajebiscie przykre :( 😭 :D

Gość kokosch
to sie czesto zdarza ale to chyba nic dziwnego:o z daleka widzisz zarys sylwetki, kolor i dlugosc wlosów i tyle, a jak podejdziesz blizej to widzisz nochal jak klamka i brzydkie rysy twarzy, taki sam efekt jest jak ide za jakas dziewczyną, zgrabna, dlugie wlosy, fajnie ubrana, mijam ja, odwracam sie i żałuje że to zrobilem:D to przy okazji dowodzi jak wazna jest w ocenie wyglądu twarz

Gość brzydka jaaaa
ale brzydka tez moze byc fajna 😭 spróbujcie poderwac brzydka to wam sie odwdziewczy wielka miloscia :) i dozgonnym oddaniem :D

Gość hhhjjhjhhj
tylko na co mi brzydka która w dodatku dozgonnie sie nie odczepi:o niech ja sobie brzydale podrywają

Gość kalofioreks
brzydka jaaa Znam ten ból, to jest nawet bardziej przykre niż żadne zainteresowanie, bo przynajmniej nie przeżywasz tego odrzucenia. Ja miałam dziesiątki takich sytuacji, smutne...

Gość brzydka jaaaa
:O a to sie cmoknij ,bo brzydka to sie od razu kojarzy z upośledzoną desperatka ktora potem bedzie wydzwaniac meczyc robic wstyd przed kumplami :D ale racja nic na sile jesli ci sie nie podoba to lepiej nawet nie podrywac jesli potem masz potem do konca zycia zadreczac ja przez jej wyglad :D swoja droga niech ktos nastepnym razem powie ze brzydkie kobiety nie maja przejebane 😭 :D

Gość brzydka jaaaa
kalofioreks idzie sie zalamac :O a wlasciwie koszmar po pewnym czasie zaczynasz sie wstydzic wlasnej twarzy :O a stad juz krotka droga do paranoi i problemow psychiatrycznych :O

Gość hhhjjhjhhj
nie, z niczym mi sie brzydka nie kojarzy:o zwyczajnie mnie nie pociąga:P

Gość brzydka jaaaa
a tak wogole jak wam sie wydaje wiecej jest na ulicach brzydkich czy ladnych kobiet ? i co z renta dla tych brzydkich ?:D powinnysmy miec placone za uraz psychiczny spowodowany ciaglym odrzuceniem :O