Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paszczurek123

Babki na erotycznym są dużo fajniejsze

Polecane posty

Gość paszczurek123

milsze i nie takie sfrustrowane jak na uczuciowym. Często bardzo seksowne i inteligentne.

zasmucona, bo takie bezpodstawne oskarzenia nas to nic wesolego ;) juz mi lepiej. :)

a mail do Ciebie jest w wersji roboczej :P ale jest! chora bylam :O nic konstruktywnego bym nie napisala w takim stanie. a pytan troche do Ciebie mam! takze.. uwazaj ;)

glitch Nie bierz na poważnie słów paszczurka :) Na erotycznym głównie, siedzą chętne, "wyzwolone". Tutaj - zazwyczaj, osoby ze złamanymi serduchami. Lub niewyżyte prawiki. Lub gimnażeria. Zatem - NO PANIK! :D

oczywiscie ze nie biore ;) moja minka byla bardziej ironiczna, mowiaca - oj oj, tak mi przykro. :P fakt, moglam uzyc tego :O albo tego 💤 albo 😴 to wszystko przez wieczorny nastroj, w ktory wpadlam. Cale szczescie juz sie podciagnelam ;) a Ty? jak sie masz? :)

Chyba, że tak :) Mam się wspaniale. Zjechano mnie na kilku kafeteryjnych forach, obsobaczono na maxa :D Czekam na Połówka, doprowadziłam do porządku współlokatorów (czytaj lekko nimi wstrząsnęłam za nocne imprezy z dwiema pijanymi sikorkami i dzieckiem jednej w tle). Ogólnie nastrój jak najbardziej w porządku :D Planuję przemalować paznokcie na czerwono :D Domyślam się, że nastrój mało różowy... Nie pytam tutaj - zaczekam na @ ;)

:D ble, co to za wspolokatorzy? :O Polacy? ja na swojego nie moge narzekac. ;) jest swietny! takze lekko wspolczuje Twoich. czerwone paznokcie 😍

Właśnie współlokatorzy są ok :) Tylko mają nieciekawych znajomych - zwłaszcza panny ;) W głowie mi się nie mieści, że można tak się zachowywać u kogoś w domu :-o I to dobrze po północy. Krzykliwe sikorki, brrrr. Była pogadanka - póki co Połówek stoi na straży a sprawy załatwiam ja. Wiesz, delikatność kobieca i te sprawy :D Czerwony kolor - moja miłość :D

dobrze, ze takie sprawy zalatwiacie od razu, bez narastania konfliktu czy czegos tam. czerwony - moja tez! :D i czarny. kombinacja idealna 😍 szkoda, ze Ty tam. a ja tutaj. :P

Kluczem zawsze jest rozmowa - czy w związku czy w innych relacjach. Jak pozwala się nawarstwiać niepotrzebnym emocjom, zawsze wychodzi kocha. Oł jes - kombinacja czerni z czerwienią - najlepsiejsza. Taki serwis planuję kupić. Koniecznie kwadratowy - bardzo Japoński :) szkoda, ze Ty tam. a ja tutaj Ano :) Długo już tam siedzisz? Jak sprawy serduchowe?

ej, tez chce taki serwis! :P Mail wyslany :) zyczenia dla Polowka powrotu do zdrowia! :)