Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
niunia1410

CZUJĘ SIĘ CORAZ GORZEJ

Polecane posty

Mam 37 lat i 11 letniego syna. Od 4 lat lecze się na niedoczynność tarczycy. TSH w tej chwili 0,675ulU/mL. przy dawce Euthyroxu 125 dziennie rano , mam też chorobę Hashimoto Anty-TPO-479,7 (przy wartościach referencyjnych 0-60) Latem miałam monitoring robiony WSZYSTKO BYŁO SUPER podawany też miałam dwa razy zastrzyk z PREGNYLU. No i to też nie przyniosło rezultatów. W kwietniu 2011 roku miałam robione badanie prolaktyny tzw TEST Z MPC oznaczenie PRL w czasie 0 min,60min,120min. A oto wyniki -4,9ng/ml po 60min 127,6 po 120 min 82,4 no i pani doktor stwierdziła Hyperprolaktynemie czynnościową brałam Bromergon 2*dz 1 tabl do września 2011r. Mąż zrobił sobie badanie nasienia ale tutaj u niego wszystko wyszło super. Mam mieć teraz robione badanie HSG. Na wymazie z pochwy wyszło że mam bakterię Proteus penneri. Mam pytanie czy ta bakteria może mieć wpływ na moją niepłodność i bóle podbrzusza wraz z dziwnym kłuciem pęcherza moczowego ? Bardzo mnie boli wszystko w zasadzie od owulacji do miesiączki?.i to od kilku cykli. Przy robieniu mi wymazu z pochwy wykryto u mnie bakterie PROTEUS PENNERI. Ponieważ od dłuższego juz czasu bardzo mnie boli dół brzucha łącznie z dziwnym kłuciem i ciągnięciem od pęchęrza. Postanowiłam zrobić sobie też badanie moczu. i oto są wyniki Przejrzystość - zupełna Barwa - słomkowa pH - kwaśny Ciężar właściwy- 1010 Azotany - nieobecne Białko -nieobecne mg/dl Glukoza - nieobecna mg/dl Ciała ketonowe-nieobecne mg/dl Urobilinogen - w normie mg/dl Bilirubina - nieobecna mg/dl Osad moczu Nabłonki płaskie- pojedyncze Leukocytu -0-1 Bakterie - nieliczne Bardzo proszę możę ktoś mi udzieli informacji czy mam prawidłowy wynik tego badania i wszystko jest dobrze. SERDECZNIE POZDRAWIAM

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować