Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byl ktos w meksyku badz chinac

GDZIE NA WAKACJE CO WYBRAC? CHINY CZY MEKSYK???

Polecane posty

Gość byl ktos w meksyku badz chinac

byl ktos z Was w Meksyku badz Chinach? Co wybrac? prosze o powazne rady:)

Gość wefewfew
Meksyk ciekawszy moim zdaniem, ale te wojny karteli narkotykowych... :O Bezpieczniej będzie jechać do Chin :classic_cool:

Gość najlepij jedź do Burundi
i niech cie małpy wpierdolą

Gość haha huhuaha
no to gdzie jechac

Gość ale gapa
A czego oczekujesz po takim wyjeżdzie? Meksyk i Chiny to akurat tak rozbiezne kraje, że najlepiej pojechac tu i tu. W Meksyku przepiekne plaze no i do zwiedzania tez mnóstwo rzeczy. W chinach jednak wiecej zwiedzania niz plazowania. Jedzenie pyszne tu i tu. Ludzie jak dla mnie milsi w Meksyku. No i lubie tequile.

Gość to jest niedorzeczne!
Ja bym wybrała Meksyk :D Chiny sa ponoć masakryczne...( moja grupa taneczna tam kiedyś jeździła). I to jedzenie :/ nigdy nie wiesz czy wcinasz sa czy karalucha... Natomiast Meksyk ma cudowną kuchnię :)))) Przepiękne i fascynujące miejsca z czasów Majów, Azteków, Piękne plaże ( Cancun czy acapulco), kultura indian, jeśli ktos jest np. wierzacy, to można zwiedzić dolinę Guadelupe . A w Chinach tylko cuchnie i wszedzie wszyscy pluja... czy to sklep czy restauracja to podłogo całe we flegmie i ślinie... do tego kible w postaci dziur w podłodze.... Ja bym wybrała Meksyk :)

Gość dzieki za odpowiedziiii
do meksyku planuje jechac troche pozwiedzac a pozniej wypoczynek na plyzy a chiny tylko zwiedzanie

Gość rogas z doliny roztoki
Myśle,że Burkina Faso albo inna Zamunda będzie odpowiednia :D

Gość helionala
Chiny! Ale tylko dlatego. ze to moje marzenie :)

Gość dwanasciegroszy
PODBIJAM! ALE dorzucam PERU. Co najfaniej i najtaniej z tych trzech państw?

Gość ale gapa
Pytanie o to gdzie najtaniej jest niedorzeczne, poniewaz to zalezy od wielu czynników np. tego czy jedziesz sama czy z biurem podrózy, czy chcesz tylko zwiedzac czy tez poleżec na plazy, czy wybierasz luksusowy hotel czy zadowola Cie 3 *. Peru jest super ale tylko do zwiedzania, super ludzie i wyroby rękodzieła, Chiny tak jak juz pisałam tez do zwiedzania, Meksyk oprócz tych wcześniej wymienionych to tez cudowne plaze i woda o turkusowym kolorze, świetna kuchnia,rafa koralowa i mnóstwo innych atrakcji. Byłam 2 razy w Meksyku i pojadę jeszcze raz.

Gość dwanasciegroszy
Poleżeć na plaży? Proszę mnie tu nie obrażać! ;> Jadę sama, tzn. liczę na znajomych, ale sama organizuje. Chcę zwiedzać, poznawać nową kulturę i nowych ludzi. W sensie gdzdie taniej to chodziło mi o koszta podróży - dojazd, nocleg i jedzenie. Tak mniej więcej oczywiście.

Gość Kortolina
Ciężki wybór. Meksyk to moje marzenie jeszcze od czasów wczesnego liceum. Jeszcze niespełnione, ale być może, wkrótce...Natomiast jestem świeżo po wyciecze po Pekinie. W sumie, bardzo przypadkowej wycieczce (kuzyn miał lecieć z kolegą, bilety kupione, wszystko ustalone i koledze coś wypadło...dziewczyna w ciąży...,bilety 1800 zł LOTem bezpośrednio ze stolicy, nie mogłam się oprzeć :)). Trzy tygodnie żeśmy się szwendali po Pekinie i okolicach. Zwiedziliśmy tyle ile żeśmy zdołali i...wciąż mi mało! Bardzo chętnie zostałabym tam dłużej, Chiny to ciekawe państwo,niesamowite kulturowo, obyczajowo...Ktoś tam wyżej dobrze napisał - najlepiej lecieć tu i tu. :)

Gość WOMANONTHEWAY7890
czesc, mialam bilety do Chin i Meksyku, ale ....do zadnego nie pojechalam (praca) Teraz we wrzesniu lece do Brazylii ( sama) Na Twoim miejscu wybralabym Meksyk, choc Peru i Boliwia to moje najwieksze marzenie!! www.womanontheway.wordpress.com

dziewczyno, nie zadne chiny czy meksyk, tylko JAPONIA! tam to nie bedziesz sie nudzic:D:D:D to jest niedorzeczne! najwidoczniej nie znasz sie na orientalnej kuchni:) poznaj, a potem komentuj:)

Gość Kortolina
O, Japonia też jest na mojej liście "miejsc, które muszę zobaczyć", a co do Chin - ok, może nie jest tam najczyściej, a ludzie podczas jedzenia bekają i siorbią, ale według ich kultury oznacza to, że bardzo smakuje im potrawa. Więc proszę o trochę szacunku dla odmiennych kultur. :)

Gość na księżyc,
.

Gość uradasza
Ja jade do Meksyku ale w kwietniu. Teraz pora deszczowa wiec sporo dni z opadami. Kiepski termin.

Gość jesli jedziesz z biurem
zedra z ciebie. jesli sama - bardziej zedra w Chinach, misisz znac choc minimalnie chinski, inaczej bedzie marnie. Meksyk tani i dogadasz is epo angielsku. japonia potwornie droga.

Gość WOMANONTHEWAY7890
ja bede polowac na bilety na styczen do Meksyku lub do Kuby.

Gość manga55
Jedno i drugie miejsce jest ciekawe. Jednak skłaniałabym się ku Chinom. Zajrzyj na ten blog: www.pawlowski.cc Chciałabym tak podróżować, jak jego autor, pilot wycieczek :)

Gość Hardkor111
Meksyk!!!!!!!!!!!!!!!!111 Jest ciepło i normalniejsza kultura od tej azjatyckiej. Polecam sobie zorganizować wczasy samemu. Bilety w dobrej cenie ogarniesz na http://www.eloty.pl/meksyk a hotel każdy byle by 4 gwiazdkowy

Gość gość
Ja z gaudeamus.com.pl byłam w Meksyku na wyprawie. Również polecam, świetna sprawa.

Gość gość
Moim zdaniem zdecydowanie Meksyk, popatrzcie - https://logostour.pl/kraje/meksyk Ogromna liczba atrakcji, na dokładkę jeszcze za jednym zamachem można zrobić Kubę. Meksyk jest niesamowity. Niewiarygodna stolica, piramidy, Jukatan - tak naprawdę nie macie prawa się nudzić, bo tam lista atrakcji jest kosmicznie długa!