Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość chrissu26

Co mam dalej robić.. jak mam dalej żyć..... ?

Polecane posty

Gość chrissu26

Jestem rakiem.. ona wodnikiem.. razem od ponad 5 lat.. od lat 4 jest niedobrze.. od roku jest tragediaa bo od roku nawet nie bo od kilku miesięcy mieszkamy razem i mam jej dosyć ! ja jestem osobą spokojną, kulturalną i opanowaną,. a ona.. nerwową i niepoczytalną czasami, wyprowadza mnie prawie codziennie z równowagi, ja mam problemy ze zdrowiem od jakiegoś czasu, mam nadciśnienie tętnicze, biore leki, potrzebuje spokoju, zrozumienia, tego mi ona nie daje nigdy... o wszystko są awantury, nieporozumienia, o wszystko ! czuje że marnuje mi ona zdrowie i że umieram powoli z nią, ciągle jej cos nie pasuje i ciągle mnie o coś obwinia. ja chce normalnej dziewczymy i spokojnego życia, ona ma super rodziców ale czy warto tak tylko dla rodziców z nią być... ?? przez nią sie denerwuje, czasami tak mnie z równowagi potrafi wyprowadzić że kurwami rzucam i zachowuje sie jak wariat. a w innym towarzystwie jestem jak anioł, kochany człowiek i opanowamy zawsze i uśmiechnięty, każdy mnie rozumie tylko nie ona..... warto z taką być nadal.. mówi że mnie kocha i że mnie jej rodzice tak strasznie lubią...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować