Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przeczucie83

Jestem zazdrosna o jego młoda szefowa

Polecane posty

Gość Przeczucie83

Hej mam problem nie wiem możliwe,ze przesadzam, ale moj narzeczony odkąd zaczal prace w ice cafe wydaje mi sie dziwny ... Szefowa ma 23 lata włoszka kawiarnia po tatusiu mOj facet pracuje tam w laboratorium jako cukiernik. On tez jest Włochem. Mieszkamy w Niemczech on do tej pracy dojeżdża do frankfurtu ok 2 godz autobusem i pociągiem ja nawet tam nie byłam jeszcze bo jest daleko i czasu nie mam go odwiedzić praca a potem synka z prZedszkola. Od tych kilku dni moj facet jest zmeczony rozumiem ale chodząc do domu ciagle mówi dzis w pracy ona to ona tamto ona ona nie ma ochoty na sex zje wykapie sie weźmie na iphona posprawdza maile i tak mija te 3 godz i idzie spać klocimy sie bo mu powiedziałam ze potrzebuje sie tez poprzytulac No i jasne ze jestem zazdrosna on ma 26 lat ja 28 WcEsniej był na bezrobotnym tyłek sie do mnie gotował dla mnie cud facet posprzatal dzis owszem jak dzwonię czasem mówi do mnie skarbów do telefonu przy niej tez w domu chwile sie przytuli ale nie wiem co robić ... To jego wymarzona praca i zarobek tez niemały ... Dzis był tylko on i ona w kawiarni jako pracownicy gotuje sie we mnie Moj facet mówi przesadzasz! Ignoruje mnie a jak sie rozplacze to sie śmiał i mówi ze robi to specjalnie dopóki nie dam sobie spokoju z robieniem mu wyrzutów ale co mam siedzieć cicho bo chce być przytulana ?? Te pare minut może mi podarować a nie ... Myśle złe... Czuje złe ... A może tylko przesadzam? Dzis powiedział ze ma dosc tego stresu co robię i maly a ja nic tylko mówię o swoich obawach a on sie śmieje ze mnie co robić??! Olac zostawić go poczekać aż sam przyjdzie ??

Gość sdadsfadfsdf
nie jest twoim mężem, nic ci nie przysiegal

Gość jezzu dziewczyno
przeczytaj powoli jeszcze raz co napisalas. problem to masz ale z wyslawianiem sie po polsku.