Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martyna1977xx

slinka mojego misia

Polecane posty

Gość Martyna1977xx

Mam dosc specyficzne upodobania sexualne i ciekawa jestem czy jestem w tym odosobniona. Uwielbiam kiedy moj chlopak calujac sie ze mna wpuszcza mi jego sline do ust. Polykam ja czujac jak kreci mnie w tym momencie w cipeczce. najczesciej robi to na krotko kiedy dochodze. Mam wtedy mega orgazm. Czasem po stosunku zlizuje wszystko z jego peniska, mieszanke moich soczkow i jego spermy. To smak milosci, a on na dodatek wpuszcza mi slinke do ust i patrzy jak znika to w moim przelyku. Tak go ten widok podnieca ze za chwile znow jest gotow do ataku na moje lono. Czy wy dziewczyny tez to praktykujecie????

Gość Ja mojemu facetowi pluję
i w twarz i do ust. Takie zboczenie.

Gość krotkowzroczny
tez mi sie podoba jaj na to patrze ale cos przemoc sie nie moge

Gość Martyna1977xx
Czyzby az tak malo z was to praktykowalo??? A moze pozostaje to tylko w waszej sferze marzen?

Gość taki jeden dran
Ja uwielbiam karmic slinka moja kobiete. No niestety ona nie chce tego, wiec pozostaje mi wyobraznia. Kiedys kiedy byla troche wstawiona, to kochajac sie z nia wpuszczalem jej slinke, w tym momencie dochodzila do szczytowania, trawlo to ponad godzine i miala chyba ze 20 orgazmow. Ale teraz nie chce sie przyznac ze ja to kreci. A szkoda! Chcialbym miec taka kobiete jak ty, ktora to lubi.