Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co lepsze???????????

Lepiej mieć ''kobiecą'' figure czy być bardzo szczupłą ? jak myślicie ?

Polecane posty

Gość co lepsze???????????

wiem ,że to troche glupie.. ale jestem w trakcie diety, wlasciwie już ją koncze.. osiągnelam swoj cel, zrzucilam zbędne kilogramy. Mysle nad tym by jeszcze troche zrzuc ,zawsze podobala mi sie bardzo szczupla figura, nie chuda ale szczupla ... z drugiej strony moim celem bylo byc kobiecą a nie spaślakiem i sama juz nie wiem

Gość to zalezy jaki jest twoj
target :p dorosli mężczyzni wolą kobiety z 3-4 kg "za duzo" (waga w normie) czyli na przyklad 1,60- 58-60 kg, zreszta wsrod tak mocno promowanej chude4j figury jest to oryginalniejsze

Gość przesadnie szczupla
nei wyglada dobrze, skoncentruja sie teraz nad nowa fryzura, odzieza, moze fajne pazurki? poczujesz sie lepiej niz gdybys miala jeszcze z 5 kg mniej :)

Gość hehhahhah haha hhaha
najlepsza jest waga pomiędzy , ani ''kobieca'' z duzą dupą w stylu brazylijki , ani chudzielec a'la dziewczyna z obozu . Ciezko to opisac słowami. Na pewno widoczne żebra i ręce jak patyki nie są atrakcyjne u nikogo ; u facetow i kobiet

Gość to zalezy jaki jest twoj
jak wzylam okolo 59 kg przy 1,60 to jeden facet mi powiedzial: pani ma idealna figure, prosze ani nie tyc ani nie chudnąc juz :D:D ale przytylam 5 kg wiec biore sie za siebie :O

Gość hehhahhah haha hhaha
poza tym takie wychudzenie kojarzy mi sie z figurą małej dziewczynki :O

pokaż zdjęcie to będziemy mogli ocenić twoją figurę :)

Gość gość
jaka dietę stosujesz ?

Gość gość
Każdy ma jakąś swoją fizjologiczną wagę, przy której wygląda dobrze i czuje się dobrze. Dziewczyna z chłopięcą figurą nawet gdyby spasła się jak świnia, nigdy nie będzie mieć tzw kobiecej sylwetki, za to dziewczęcą jak najbardziej:). Różnimy się i to jest piękne. Zdrowie się liczy dzieciaki, a nie jakieś chore ideały.

Gość gość
sorry, ale sadło, to nie kobieca figura. wszystko, to kwestia proporcji i tak naprawdę mało która gruba baba ma kobiecą figurę i dobre proporcje- większość, to brzuchate pasztety

Gość gość
ja mam 46 lat, 165cm wzrostu i ważę 60 kg i w takich proporcjach czuje sie najlepiej ze swoim ciałem , dlatego staram się trzymać tę wagę w ryzach . tzn. jem wszystko:) , od słodyczy jestem uzależniona i czasem nawet przeginam :) , ale jestem bardzo aktywna fizycznie , czas na kanapie czy w fotelu to dla mnie czas stracony !!!!