Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzina mnie wyklnie a co tam

CZARNA spacerówka kto ma i nie narzeka?

Polecane posty

witam, mam bardzo ograniczony kolor spacerówek- czarny, brąz, zielony jasny (seledyn) i pomaranczowy. mój mąż nie nawidzi brązowego koloru, zielony i pomaranczowy są za jasne jak dla mnie co innego jak chodzi o gondolę ale w spacerówce to chyba bez sensu ( moja bratowa ma czerwoną i ciągle jest bardzo brudna od bucików od picia itd.) ja nie dam rady prac wózka codziennie. metodą eliminacyjną zostaje czarny ktory mnie i mężowi pasuje. tylko jak to jest z tym słoncem? czy taki wózek bardzo się nagrzewa? i czy kolor bardzo blaknie? posiadaczki czarnych wózków odezwijcie się !

Gość jsnaj
Ja mam czarną peg perego si i jestem bardzo zadowolona.

Ale dlaczego tylko te kolory macie do wyboru? Przecież wózków jest całe mnóstwo, w podobnej cenie na pewno można znaleźć ze 20 ofert.

Gość mi_zielone
Ja mam juz druga granatowa i bardzo sobie chwale ten kolor, nie brudzi sie, nic nie blaknie ( to zalezy od producenta i jakosci farbowanego materialu ). Daszek- buda do niej jest szary.

Wprawdzie czarnego nie miałam....ale blisko bo był mega granatowy. I bym nigdy nie zamieniła na inny kolor ze względu na łatwiejsze utrzymanie czystości oraz się nie nagrzewał.

no niestety tylko takie kolory mamy do wyboru

ja miałam czarnego Buzza i granatową "parasolke" Espiro City - oba wozki musiałam regularnie prac - dla mnie nie tylewazny był kolor co mozliwość zdjęcia wszystkich elementów i prawnia w pralce. i ani od słońca ani od prania kolor w Buzzie mi nie wyblakł

Gość mam czarną i nie narzekam
moim zdaniem jest sliczna, na jej tle kolorowo ubrane dziecko wygląda fajnie. Mialam różową i czerwoną i żadna nie byla tak ładna.

ja mam i nie narzekam graco mirage z fioletowym daszkiem od srodka super wozio- lekki zwrotny- do koszyka sporo mozna wlozyc no ale teraz raczej tylko stoi i zbiera kurz- bo moj pasazer od roku na wlasnych nozkach pomyka :)

Gość no a na co niby mozna
narzekac w czarnej spacerowce??? o co ci chodzi kobito? ciesz sie ze brudu nie bedzie widac i nie bedziesz musiala zapierac. no i nie bedzie walila tandeta jak te oczojebne wzorzyste .

Gość no a na co niby mozna
kolor czarny blaknie ale w bardzo tanich wozkach z tanimi byle jakimi tkaninami. im drozszy tym lesze trwalsze tkaniny. i tak nadrzewa sie, dlatego tapicerka nie powinna byc sztuczna jak np w tanich chinskich wozkach z allegro, bo dziecko bedzie mokre.

Ja mam czarna spacerówke Maclaren Quest. Nic nie wyblaklo, ma póltora roku. Nie zauwazylam zeby sie jokos strasznie nagrzewala. Moze dlatego ze lato bylo kiepskie w tym roku ;-)

Gość mama dwojeczki
Ja tez mam czarnego Maclarena Quest i kompletnie nic mi nie wyblako, a wozek byl z nami juz i na Kanarach i w Grecji i w ogole uzywany bardzo duzo. Od czerwca czeka ladnie schowany na corcie, ktora zacznie w nim jezdzic mysle gdzies od czerwca/lipca. Ja nie lubie kolorowych wozkow, dlatego wlasnie kupilam czarny i taki mi sie podoba :p Natomiast wozek-gondole mam Maxi Cosi ciemno-granatowy, tez nic mi nie wyblaklo i nadal wyglada ladnie, a mamy go juz prawie 3 lata i obecnie jezdzi w nim juz drugie nasze szczescie.

Gość edwedwed
Ja mam wózek szaro-czarny to o ile na szarym nie widać zabrudzeń, o tyle miejsca czarne wciąż są wyraźnie "utytłane" piachem lub błotem. Tyle na marginesie, żebyś nie miała złudzeń.

Gość mam bardzo tani czarny wozek
i i tak nic nie wyblakło a cale lato używany był praktycznie codziennie. Myślę, ze z tym blaknięciem to przesada.

Nic mi nie wyblakło i nie brudzi się tak tragicznie. Ogólnie jestem zadowolona, jedyny problem jest taki czy uda mi się go sprzedać, bo jak widać - mimo że wózek w stanie idealnym - to popyt na czarne wózki jest mały :P

dzięki za odp.🌻

Gość mnbgvfd
Miałam granatową z pepitką. Widać ślady z jogurtów, serków i od kurzu, pyłu.

Gość rdyhoiuy
brudu nie bedzie widac i nie bedziesz musiala zapierac Błoto, piach, kurz, jasna spozywka brudzą widocznie.