Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

pizza dr oetker ryga a guseppe

Polecane posty

Gość nie warto tak wysyłać kwiatów
Lepiej zrobić samemu :)

Gość ludzie sukcesuuu
jenny, ty taką taniochę i badziew spożywasz? ludzie o pewnym statusie albo idą do dobrej restauracji albo sami robią pizzę, ja przeważnie robię sama, wszystko świeżutkie, bez chemii, polecam

jak sie je kolację o 23 to nie ma wyjścia :) pozatym ostatnio 2 razy zamawilismy pizze, zapiekanki się przejadły pora na mrożone:)

Gość ludzie sukcesuuu
a jadłaś dr oetker pizza ristorante? jeśli już nie mam wyjścia to ta wchodzi w grę

Gość jeykyll
Jenn, pizza z mrożonki to średni pomysł, ale jesz co uważasz. Jeśli wam się przejadły zapiekanki i pizze, to może jakaś tortilla - jeśli lubicie ciężkostrawne żarcie. Co z Twoim blogiem szumnie zapowiadanym - odpaliłaś? __ http://www.tanie-latanie.net/

Gość raskuls
wolę pizzę na grubszym cieście dlatego bardziej smakuje mi ta guseppe, ma chrupiące ciasto i sporo dodatków, jak jest w piekarniku to pachnie w całym domu mmmm

Gość gość
Lubie znośną, na szybko robioną w moim piekarniku pizze z salami, więc sięgnąłem 5 - ( słownie - pięć razy ) po produkt Dr.Oetker Guseppe z salami. W drugiej i piątej były włosy, naprawdę sie wkurzyłem - NIGDY WIĘCEJ NIE KUPIĘ NIC TEJ MARKI !!! Ohydne !!! Nie jestem producentem pizzy, konkurencją, kimś takim, jednak dla mnie to, że musisz wyjmować, być może włos łonowy nie wiadomo kogo z własnych ust jest nie do przyjęcia - prawie zwymiotowałem - fujjjjjj!!!!!!!!!!

no dzięki, nie ma to jak komuś obrzydzać jedzenie... ja ostatnio kupuję Guseppe w ilościach hurtowych :) bo dzieciaki zbierają kody na bilety do multikina i jeszcze nie trafiliśmy na nic ohydnego :), wręcz przeciwnie, pizza się okazała naprawdę bardzo w porządku a ja jestem zwolniona z gotowania, jupi :)

Gość gameters
Dla mnie najlepsza jest od dr oetker'a jednakżę po przeczytaniu wpisów na gowork.pl/opinie_czytaj,877582 jestem w szoku i chyba juz nie kupie.

Gość gość
Doktor biedak je hlep a picca jacus und janusz dla frajerskich polaczkow szczurzych