Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WAM;-);-)

Zmiana dostawcy energi...pytanie

Polecane posty

Gość WAM;-);-)

Czy ktoś orientuje się jak wygląda zmiana dostawcy energii elektrycznej? Trzeba być właścicielem mieszkania? Jeżeli ma się mieszkanie komunalne to wtedy nie można zmienić dostawcy tylko Agencja Mieszkaniowa podpisuje z wybranym przez siebie dostawcą umowę? Nie mogę w google nigdzie znaleźć na ten temat informacji, albo nie potrafię szukać... byłabym wdzięczna za odpowiedzi;-)

Gość marcint,m
autorko,śliczna jesteś :)

Gość WAM;-);-)
up

Gość chujogrom
Kogo w tych czasach stać na energię elektryczną.

Gość dalekoodnoszy
up

Gość mało placa tera
mnie nie stać ja np podświetlam laptopa gromnicami

Gość WAM;-);-)
;/;/;/ myślałam, że są tu jacyś mądrzy ludzie

Gość buziaki dla autorki w pipke
autorko,dobrze myślałaś

Gość kasdsnfdag
Ja również szukałem odpowiedzi na to pytanie... chyba nie zostało mi nic innego jak zadzwonić do spółdzielni mieszkaniowej. jak się czegoś dowiem to dam znac.

Gość milikk
Czy warto zmienić dostawcę energii? Macie z tym jakieś doświadczenia? Na moje oko to, to co obiecuje Novum jest niezłe, ale jeśli ktoś coś wie, to proszę o opinie :)

Gość karolcia8866
ja jestem w Novum, i powiem szczerze ze jestem zadowlona. Nie wiem skad ludzie tak krytukuja :/ mnie natomiast inna firma oszukala ale nie bede palcami wytykac.

Gość gość
novum to oszuści nie róbcie reklamy. NOVUM oszuści, krętacze, opinie NOVUM oszuści, mnie oszukali nei polecam NOVUM bo to krętacze.

Gość gość
dlaczego jeżeli ktoś jest zadowolony z usług jakiejś firmy to nie może tego w spokoju wyrazić i jest mowa o tym, żeby nie robił reklamy?

Gość gość
zgadzam się z powyższą wypowiedzią. moi rodzice korzystają z usług firmy novum i nie mają problemów. płacą trochę niższe rachunki. są klienci zadowoleni z usług tej firmy. po prostu. :)

Gość gość
ja też uważam, że to dobra firma. może dlatego, że mała.

Gość SklepzCynamonami
A masz tam tylko prąd czy też telefon stacjonarny? Jak ja zacząłem u nich kupować telefon to zacząłem oszczędzać jeszcze więcej. Polecam

Gość karolinak8866
Prąd ale zastanawiam się nad tel komórkowym, skoro oszczedzam na prądzie to może i bede tez na tym? A może ktoś wie jak to wyglada? Czy tez jest stała kwota?

Gość PaulinaOw
Według mnie najlepszym wyborem jest Novum, najbardziej przyciągneło mnie do niego okres gwarancyjny, który trwa 36 miesięcy

Gość gość
zgadzam sie z tym, mnie tez to przyciagelo do Novum

Gość gość
Od wczoraj jestem nowym klientem Novum . Te kwoty na rachunkach zaczely mnie przerazac, dlatego postanowilam zmienic operatora i zaczac oszczedzac, zwlaszcza, ze moja kolezanka juz duzo wczesniej przeszla do Novum i jest bardzo zadowlona.

Gość gość
Zadowolona i bogatsza :) Wszyscy powinni pomysleć nad sposobem oszczędzania. Ja już zrobiłam ten krok.

Gość gość
Moja współpraca z Novum zaczeła się ponad pół roku temu. I moge szczerze polecic firmę. Ludzie nie ma na co czekać, bo PGE coraz drozsze jest

Gość madzia3109
Szukam oszczędności dla swojej firmy.Ktoś zna ofertę dostawców energii elektrycznej dla firm albo korzystał z serwisu edf.pl?

Gość anka778
to bardzo proste. nie ma nawet przerw dostawie pradu :) bardzo polecam. sama korzystam z oferty firmy axpo. rachunki za prad przychodza duzooo nizsze :) jakbys miala pytania to dzwon do nich to ci wszystko wytlumacza. ja zaluje, ze zwlekalam tak dlugo, bo oszczednosci sa realne i spore.

Gość siasia113
to bardzo prosty sposob, ktory szybko zaowocuje wymiernymi korzysciami finansowymi. ja zmienialam dostawce na firme axpo i nie dosc ze maja super oferte cenowa to jeszzce sa konkretni i rzeczowi i pomocni - na pewno wyjascia ci wszystkie kwestie zwiazane z przeniesieniem do nich od innego dostawcy pradu :)

Gość kaja887
to bardzo prosta i przyjemna procedura. szczegolnie jest przyjemnie jak rachunki za prad przychodza mniejsze :) przynajmniej tak bylo w przypadku zmiany dostawcy energii elektrycznej na firme AXPO. polecam i wam bo sama przeszlam i jest super

Gość gość
Tak, tak przyjemna, zwłaszcza jak przychodzą dwa rachunki do opłacenia... A nie lepiej byłoby wymienić oświetlenie na activejet? nam się bardzo oplacało...

Gość gość
Dokładnie, zgadzam się z tobą, ja też mam ten rodzaj oświetlenia i rachunki spadły o połowę