Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam i szukam

taki płaszczyk dla dziecka

Polecane posty

Gość szukam i szukam

dziewczyny,czy ktoras z was kupila dla dziecka plaszczyk taki reserved? http://allegro.pl/ekstra-plaszczyk-nieprzemakalny-reserved-r-86-i2170738867.html chcialam kupic mojej coreczce,ale z moich znajomych nikt go nie mial, a szkoda mi kasy zeby na byle badziewie wydawac kase. Chodzi mi o cos, co bedzie przeciwdeszczowe, i bedzie pasowalo do spodniczki i spodenek. Jakies opinie??

Gość moje opinie są takie
Jak coś jest przeciwdeszczowe to nie specjalnie się nadaje do chodzenia na codzień. Chyba ze kosztuje dużo pieniedzy i jest z odpowiednich oddychających materiałów, inaczej Ci się dzieckow tym ugotuje wiec kup zwykly plaszczyk a do tego pelerynkę od deszczu i tyle. opinia nr 2 ten materiał na 100 będzie przeciekać bo większosc tych tanich materiałów jednak wilgnie i przemaka opinia nr 3 wygląda jakby byl uszyty z ceraty mojej babci i moim skromnym zdaniem nie pasuje ani do spodniczki ani do spodni, ani do niczego. Paskudny jest. opinia nr 4 rozmiar 86 to 12 miesięcy plus wiec to jeszcze malutkie dziecko i nie jestem przekonana czy jest mu niezbędny płaszczyk przeciwdeszczowy. No chyba ze masz bardzo drobnego 18 miesieczniaka. Tak czy siak kupilabym ladny plaszczyk z oddychającego materialu ktoy bedzie pasowal do spodenek i spodniczki a do tego dokupila coś takiego: http://allegro.pl/plaszczyk-pelerynka-mothercare-sliczna-i2165146916.html Wyjdzie ci pewnie taniej, a na 100% będziesz bardziej zadowolona.

Gość juziazuzia
mi sie osobiscie podoba, bo moja cora miala taki w zeszlym roku. Rzeczywiscie na pierwszy rzut oka moze wygladac jak z ceraty (ah ta bialo-czerwona krata), ale jest ekstra skrojona i dzieci wygladaja w niej po prostu uroczo. Do kolezanki powyzej - nie ma jak to autoreklama :-D

Gość niiee wierze
list priorytetowy 9 zł???

Gość moje opinie są takie
To nie moja aukcja. Wzielam pierwsza lepszą w rozmiarze 86, szczerze to ta pelerynka co wkleilam też nie najpiękniesza ale za to tania. I wszystko co napisalam wyzej to podtrzymuje, a autoreklamą mi się wydaje ten temat. Wątpię zeby dzieci wyglądały cudniej w czymś takiem. Co najwyzej przecietnie. http://allegro.pl/gymboree-plaszczyk-przeciwdeszczowy-ocieplany-zaba-i2154773117.html Prosze ta jest piękna, a jeszcze kiedyś widzialam czerwoną biedronke. Cudowna, ale 75 zl za coś co sie zaloży kilka razy to dla mnie zbędny wydatek. Dlatego znalazlam coś tańszego. Twoj plaszcz autorko jest okropny wedlug mnie, ale o gustach się nie dyskutuje.

Gość kaskaada
moja córka miała taki sam tylko w jaśniejszą kratkę. bardzo fajny on jest i wart swojej ceny. Można w nim chodzić nie tylko w deszczowe dni, chroni przed wiatrem! Świetne wyglądał do rurek. Ja osobiście polecam

Gość kaskaada
jaki potrzebujesz rozmiar??? bo może chcesz kupić taki w jaśniejszą kratkę?? na moją córkę już jest za mały

Gość szukam i szukam
No raczej nie moze byc to autoreklama bo moja cora w marcu bedzie miala rok, wiec sila rzeczy niemozliwe. Ja wiem,ze jest duzo takich roznych plaszczykow, ale ten mi sie wyjatkowo podoba, tym bardziej ze mala ma ciemna karnacje i ciemne wloski i wyglada w takich kontrastwych kolorach super. Dlatego szukam akurat tego kolorku :) Widzialam rok temu takie ale ich ceny byly nie wiem skad bo kosztowaly 89zl chyba. Mi tez jest szkoda kasy na cos w czym mala pochodzi przy dobrych wiatrach pare miesiecy