Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Morelka12345

Ona Wyższa, Niski On- niedopasowanie fizyczne, czy ma znaczenie???

Polecane posty

Gość Morelka12345

Mam problem! Poznałam super faceta z którym się najpierw zaprzyjaźniłam, jesteśmy podobni, rozmumiemy się praktycznie bez słów... Z czasem zaczęło nas tak jakoś do siebie ciągnąć, już nie ma tej swobody co była a zaczęła być między nami chemia, ale trudno nam do siebie tą myśl dopuścić. Wiem, że stanowilibyśmy doskonałą parę... Ale niestety, kompletnie nie psujemy do siebie z wyglądu. Jesteśmy w jednym wieku ale ja wyglądam dojrzale, mam 168 i jestem średniej budowy ciała. Natomiast on ma 165 cm (jest ode mnie niższy!)a w dodatku jest bardzo szczupły i ma chłopiecą urodę. Czy myślicie, że bez dopsowania fozycznego można stworzyć szczęsliwy związek? Może któraś z Was spotykała się z niższym chłopakiem???

Gość sdadsfadfsdf
ja bym nie mogla z niższym... byl by dla mnie totalnie aseksualny... a mam ten sam wzrost co ty. nie jestes taka wysoka, spokojnie znajdziesz chlopaka min. 175 cm, a on niech sobie poszuka dziewczyny ok. 160 cm.

Nigdy w życiu nie związałabym sie z niskim facetem :) dla mnie facet żebym myślała o nim jako o facecie musi być wyższy ode mnie, i to sporo. Facet niski, albo średniego wzrostu może być tylko kolegą :)

Nigdy w życiu nie związałabym sie z niskim facetem :) dla mnie facet żebym myślała o nim jako o facecie musi być wyższy ode mnie, i to sporo. Facet niski, albo średniego wzrostu może być tylko kolegą :)

Gość sdadsfadfsdf
musi byc wyzszy ode mnie conajmniej o te pol glowy... nie mowie, ze ma miec 185 cm, bez przesady. jak ja mam 168 cm, to on powinien miec od 175 cm. niższy odpada.

Gość Morelka12345
upup

Gość kl/olp;'/
mam 174 cm, raz spotykałam sie z facetem 2 cm nizszym - ta roznica mi nie przeszkadzała-moze dlatego,ze byl słysznej postawy.z drobnym facetem czulabym sie niekomfortowo

Gość hm............................
To ja jakaś chyba mocno tolerancyjna jestem:) MI to w ogóle nie przeszkadza - jak widzę dziewczynę wyższą od chłopaka, to tylko rejestruję ten fakt, ale nie widzę w tym nic dziwnego. Mój mąż akurat jest sporo wyższy ode mnie, ale nie wybierałam go wg wzrostu:)

A czy kolor włosów faceta powinien pasować do koloru torebki? Na leżąco się wszystko wyrównuje. Nie ma co ze wzrostu robić fetyszu. Zapytajcie Danny'ego de Vito i Woody Allena. Facet przede wszystkim powinien mieć.... [wstawić wg potrzeb: kasę, inligencję, poczucie humoru, itp.].

Jeżeli zaślubisz tylko ciało, szybko je poznasz i zapragniesz innego. Jeżeli zaślubisz tylko serce, szybko je zgłębisz i pociągnie cię inne. Jeżeli zaślubisz „człowieka, co więcej, „syna Boga, wtedy, jeżeli zechcesz, twoja miłość będzie wieczna. Bo poza wami istnieje nieskończoność, która pozwala mężczyźnie i kobiecie uczynić ich miłość wieczną. Nikt nie puka do pustego i zrujnowanego domu. Nikt nie może pić z wyschłego źródła. Oboje będziecie zdolni do miłości, jeżeli staniecie się jedno dla drugiego niewyczerpanym źródłem. Świadomie czy nie, dążeniem miłości jest zjednoczenie się z Bogiem. Dlatego małżeństwo totalne może się wypełnić tylko w Sakramencie, w tej nieskończonej tajemnicy miłości Trójcy, przeżywającej się w dwóch istotach ludzkich złączonych w JEDNO. Jeżeli żyjecie Sakramentem Małżeństwa, jedno stanie się dla drugiego kimś nieskończenie cennym i niewyczerpanym, bo jedno drugiemu da BOGA-MIŁOŚĆ.