Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depilacjonnnn

Szukam osoby ktora miala robioną depilacje laserową

Polecane posty

Gość depilacjonnnn

czy wloski naprawde nie odrastają ? czy to boli ? Mam na mysli zwlaszcza bikini i aparat Lightsheer ... mam już dosc wosku , maszynek a nie chce wydac pieniędzy w bloto zwlaszcza ze slyszalam zle rzeczy o IPL , odrosty po roku -dwóch :(

Gość kunegunda er.
Laser jest super.Trochę bolało i smierdziało, ale warto było. Włoski odrastaja ponoć jak coś się dzieje z hormonami np. ciąża.

Ja byłam już 8 razy na depilacji pach urządzeniem IPL. Włosków już prwie nie mam, co będzie raz rok czy dwa tego nie wiem... Generalnie boli, ale to też zależy na jakiej częstotliwości będą Cię katować ...

Gość uthfnnddnnx
ja mialam lightsheer , bolalo owszem ale da sie przezyc , depilator jest gorszy :) włoski nie odrastają , nawet jesli bedziesz miala problemy z hormonami i bedą odrastac to nie bedzie to tyle ile było wczesniej , pojedyncze wlosy , nie mozliwe jest by odrastaly wszystkie ..przeciez laser zniszczy wiekszosc cebulek :)

no wszystko fajnie, a ile w sumie zabiegów potrzeba i z jaką częstotliwością? sporo na ten temat słyszałam, ale jestem ciekawa jak wygląda to w praktyce..

Gość be-beauty
Ilość zabiegów zależna jest od tego, jakie mamy włosy, bo czasem potrzeba więcej, czasem mniej. Co do pytania, czy boli, czy nie to jest to sprawa indywidualna, zależy też trochę od progu naszego bólu. Moim zdaniem nie, nie boli. Co do częstotliwości zabiegu to szczerze nie pamiętam jak to było ze mną chyba między jednym a drugim zabiegiem było kilka tygodni, ale nie powiem Ci ile dokładanie. Poza tym myślę, że jeśli chodzi o wszystkie wątpliwości związane z zabiegiem może warto udać się do miejsca, gdzie robią depilację laserową, jak na przykład Studio Laser i wszystkie odpowiedzi zostaną uzyskane.

Gość gość
no dokładnie, wszystko zależy od tego, jakie się ma włosy i też, kto ten zabieg nam robi, bo trzeba zwrócić uwagę, żeby sprzęt był, jak najlepszy