Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtfgyuhijokoij

mieszkam z darmozjadem!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość rtfgyuhijokoij

jestem studentką i mam z siostrą dwupokojową stancje. jestesmy na dziennych studiach wiec rodzice opłacają mieszkanie. Od dwóch lat mieszka z nami jej chłopak! tzn rodzice o niczym nei wiedzą on sobie u nas siedzi kapie sie 3 razy dziennie do niczego sie nie dorzuca do rzadnych rachunkow wkurza mnie to bo kurcze nie po to moi rodzice zarabiaja zeby tego darmozjada utrzymywac. do tego traktuje mnie jak jakiegoś śmiecia bo on mnie nie specjalnie lubi bo dobrze wie ze mi się nie podoba to że on u nas siedzi.... juz tyle razy rozmawiałam z sisotrą do niej nic nie dociera . rodzicom nie mogę o tym powiedzieć bo wiadomo jesli ja na nią nakabluje to ona na mnie w pewnych sprawch też... no ale to mieszkanie jego u nas to PRZESADA co ROBIĆ??

Gość emka_ok
niby w zartach powiedz mu:Pokaż wacka,on pokaze,Ty mu possasz a potem odgryziesz za kare

Gość responsable
poszukaj mieszkania samodzielnego,bo chyba nie jest to mus,ze musicie mieszkac razem...

Gość rtfgyuhijokoij
ta przecież to jest moje mieszkanie, to z jakiej racji mam szukac innego? a poza tym nie mam kasy rodzice za to płacą co zrobić zeby ten kretyn się wyniusł z mojego mieszkania?

Gość responsable
razace jak na studentke sa te bledy ortograficzne no ale to zboczenie zawodowe heh..wiec pogadaj w 3,ze tak byc nie moze,siostra nie ma poczucia,ze Tobie moze sie nie podobac obecna wersja mieszkania w 3?

Gość mieszaniec55
ludzie to jednak potrafią być bezczelni. a pranie ubrań też robi u Was? załatw sobie watę szklaną i ponacieraj mu wszystkie ubrania od wewnętrznej strony, zwłaszcza bieliznę hahahaha gość się zaskrobie na śmierć :p

Gość dfsgxchvjszrdtfxhy
pewni e że robi sobie pranie....a co Ty myślałeś przecież książę nie bedzie do domu woził prania. tzn robi pranie- siostra mu pierze wszystko, a internet mamy wiecie taki modem mały jakby z playa to ciągle musze do nich latać i się prosić jak potrzebuje internet chociaż moi rodzice to opłacają, i on zawsze gra w gry internetowe i ogląda filmiki a ja mam ograniczony transfer i juz nie raz internet sie skonczył... a ja studiuje na scislym kierunku i mam wiele zadań z bazy danych internetowych i takich tam i czesto neta potrzebuje