Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xx92

NIE MAM PIENIĘDZY NA MIESZKANIE :(

Polecane posty

Gość xx92

co mam zrobić? uczę się dziennie, nie mam pracy, muszę się pilnie wyprowadzić a nie mam za co.. nie mam żadnych pieniędzy. za co mam wynająć pokój? proszę doradźcie mi coś; (

stypendium socjalne, aliementy od rodzicow, dorywcza praca. a czego sie uczySz?

Gość xx92
uczę się w liceum .. mam zawalone dwa lata szkoły. jestem obecnie w 2 klasie. myśle, że nie byłoby problemu dogadać się z dyrektorem bym mogła pracowac, ale gdzie? nigdzie tu mnie nie zatrudnią. potrzebuje od 1 marca pokoju. juz nie wiem co robić ;(

Gość El mir ka
no ale dlaczego musisz się wyprowadzić? to gdzie ty mieszkasz??? jak pilna sytuacja, to opieka społeczna - pisz podanie jaką masz sytuację życiową i zanieś tam, pogadaj, popytaj, może akurat jakiś socjal mają wolny.

Gość xx92
czy dostane gdzies pożyczkę do 1 tys. zł bez poręczycieli i zaświadczenia o zarobkach?

Gość gfygyhhygfd
a ile masz lat?? masz rodzicow?? uczysz sie w liceum a mieszkasz w swojej miejscowosci??? gdzie do tej pory mieszkalas?? czemu wynajmowalas pokoj??? i kto do tej pory placil ci za wynajem??? jesli masz rodzicow to czemu z nimi nie mieszkasz?? nie rozumiem tego, skoro gdzies mieszkalas to chyba wlasciciel chcial kase za wynajem tak? nop chyba ze ktos cie wygonil?? tyle pytan, bo to wszystko jest takie niejasne

Gość xx92
mieszkam z rodzicami ale wlasnie kazali mi się wynieść. mam oboje rodziców i mam 20 lat

Gość Asmamonkaa
http://www.petycjeonline.pl/petycja/petycja-o -zmiane-zarzutow-w-postepowaniu-karnym-dla-katarzyny-w/761 W związku z postawionym zarzutem przez prokuraturę jakoby Katarzyna W. Dopuściła się tylko nieumyślnego spowodowania śmierci swojej córki Madzi. My Polacy nie zgadzamy się z postawionym tylko jednym zarzutem i domagamy sie postawienia kolejnych zarzutów: - Nieudzielenie pierwszej pomocy - Bezczeszczenie zwłok małej Madzi - Składanie fałszywych zeznań - Celowe wprowadzanie w błąd bo inaczej tego nie idzie nazwać Sprawiedliwość musi dosięgnąć wszystkich bez wyjatków !!!

Gość gfygyhhygfd
ale dlaczego kaza ci sie wyniesc? jakis konflikt rodzzinny? porozmawiaj z rodzicami doukonczenia szkoly abys mogla mieszkac, a potem pojdziesz do pracy. ..musi byc jakis powod ??? cos zrobilas?? tak tylko pytam.