Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

ZABILA DZIECKO, DOSTALA APARTAMENT 150M, PRACE I JEST TERAZ CELEBRYTKA.

Polecane posty

[zgłoś do usunięcia] Beatka s-k bylam na pogrzebie i rzeczywiscie bartek nie okazywal emocji, juz bardziej jego mama nic dodac nic ujac,pustostan

Gość Gang Olsena
Doro my teraz nie o tym !!11

Gość ptasiek nastroszony
nie! wg mnie to bydło , wyrachowane , które dla mirażu bycia paniskiem i upodobnienia się do Europejczyka sprzeda za kilka marnych srebrnikow najbliższych . i jeszcze dla wybielenia siebie gdy tylko nadaza się okazja ujada na innych chcac się na tle nich dowartościować. tak to wyglada. Wielkość i madrość P.Rutkowskiego polega na tym , ze on przewidział co będzie i wiedząc , ze to niebywałe nieszczęście a nie podłe przestepstwo chciał uchronić przed hordą zawistnych brudnych sfustrowanych biedą łachudr polaczkowych. taka to prawda, komu bije dzwon? poczekamy zobaczymy. wypadki się moga każdemu zdarzyć. choć nie życzę.

Gość alaleczka
jak widać niektórzy są naprawdę pojebani,nie macie swoich problemów?jesteście zazdrośni,zawistni,szkoda mi was bo tak naprawdę gówno was obchodzi to co sie stało was bardziej interesuję to co się z nimi teraz dzieje,piszcie petycje,podpisujcie ale jak dla mnie jesteście pojebami,

Gość ;olyhugtrfdfghbjkl
EJ CO WY CHCECIE OD BEATKI??? W TYM TEMACIE SIE AKURAT Z NIA W 100% ZGADZAM. ŚCIERWA ZAMORDOWOALY DZIECKO I TERAZ MAJA ZA TO NAGRODE, CZY WY JESTESCIE NAPRAWDE TACY SLEPI ZE JESZCZE IM WSPOLCZUJECIE I WIERZYCIE W TE ŚCIEMĘ ZE TO BYL WYPADEK? TA CALA POYEBKA CO URODZILA TA BIEDNA MADZIE JEST NIEPOCZYTALNA, ZAMORDOWALA WLASNE DZIECKO, NIE KOCHALA GO, JEJ LOWELAS MĘŻUŚ POMOGŁ JEJ W UKRYCIU ZWŁOK.. NO MASAKRA! LUDZIE OTWORZCIE OCZY, W JAKIM MY KRAJU ZYJEMY GDZIE MORDERCY ROBIA Z SIEBIE OFARY I ZAMIAST GNIC W PIERDLU ŁAŻĄ CALI HAPPY NA WOLNOSCI. CZEKAJMY TYLKO NA KOLEJNE MORDERSTWA NOWORODKOW BO TAKI PRZYKLAD Z TEGO JEST JEDYNY ZE MOZNA ZABIC DZIECKO JUZ NARODZONE, ABORCJA JEST GORSZA OD MORDERSTWA ZYWEGO JUZ MALUSZKA. I NIE MA KAR W PANSTWIE POLSKIM. ZA TO JAK UKRADNIESZ JABŁKO Z BAZARU DOSTANIESZ DOŻYWOCIE. ALE CO TU SIE DZIWIC JAK SIE MIESZKA W KRAJU RZĄDZONYM PRZEZ ZŁODZIEI I PRZESTEPCOW. MASAKRA DNO SZOK AND SZOK NIENAWIDZE POLSKI

Gość karyjerowichka
Ludzie moi drodzy!!! Nie dajcie się nabić w butelkę! Chyba nikt z Was nie wierzy, że Rutkowski funduje tej rodzinie te wszystkie luksusy z jakichś wewnętrznych pobudek czy po prostu z litości. Wystarczy przypomnieć sobie wszystkie zagrywki tego "detektywa" żeby zrozumieć, że ten człowiek pragnie być w mediach i zrobi wszystko dla show oraz żeby uchodzić za bohatera. Ja uważam, że Rutkoś cały czas działa po cichu. Rodzina Madzi już całuje go po stopach za tę jego dobroć, a ja Wam mówię, że on to wykorzysta. W międzyczasie założy jakiś podsłuch czy kamerę, będzie zbierał kolejne dowody. Ten człowiek nie ma za grosz godności, ale jest całkiem cwany. Zobaczycie, on jeszcze dojdzie do prawdy, pewnie w jakis paskudny sposób, ale dojdzie. Po co zależałoby mu na pomaganiu rodzinie, która nie ma kasy i nie zrewanżuje mu się w żaden sposób?

no dokladnie sprzedaz skarpetki nallegro dostaniesz 10 lat, zabijesz wyjdziesz na wolnosc po 24 ha i jeszcze dostaniesz ochrone, limuzyne i aparament aaa no i prace tez ci zalatwia a ty idioto ptasiek sam jestes zawistny polaczek, ktry dal sie omotac przez sciemy rutkowskiego

Gość ptasiek nastroszony
na szczęscie jest demokracja są sady i te wypierdy ludu zadłuzonego i zabiedzonego bezzebnego , o nienachalnej higienie nikt powaznie nie traktuje. jak to mówią bydlo szczeka a prawo i państwo jedzie dalej.

no jasne, ze to nie on pomaga, bo to wszystko jest za nasze pieniadze, podatników!!!! Ochrona, auto, mieszkanie. Moze tylk orobote im nagra, bo cwaniak ma wtyki wszedzie, ale to zrobi dla wlasnego rozglosu, jak ktos wyzej napisal

Gość piszesz mi w liście ,ze kiedy
A mnie to juz nie wiele interesuje mówiąc szczerze. Dajcie sobie spokój z tą Katarzyną W. wreszcie

Gość Beaty nie lubie :)
ale akurat teraz ma racje! No ludzie, powalilo was? Nie bylam (i nie jestem) za linczem nad Katarzyna ale to co teraz sie wyrabi ato przechodzi ludzkie pojecie! Ochrona? Apartament? :O

Gość nkjhgbn
nie otwiera się ten link o petycję .

Gość ptasiek nastroszony
no to wyczyny bogatych wartosciowych biznesmenów polaczkowych w białych sparpetkach faszerujących na wielką skalę żywność solą zatrutą dla zysku wpedzająca w choroby a nawet śmierć rzesze ludzi sa niczym skoro niezawisłe [ jeszcze choć miejsc na gałęziach i latarniach nie brak]sądy mogą za to ukarać tylko do 5 lat więzienia. toż to być może też był nieszczęsliwy wypadek?

Gość karyjerowichka
Naprawdę niepotrzebnie się bulwersujecie, wystarczy się chwilę zastanowić, co Rutkowski może mieć z tego że zafunduje rodzinie luksusy? A no to, że oni będą jedli mu z ręki, a on będzie mógł prowadzić własne śledztwo, dzięki któremu odkryje coś nowego, być może prawdę i znów zostanie gwiazdą :D

Gość ptasiek nastroszony
ale Beata siusiak przeżywa... hahahaha i szuka podobnych sobie nawiedzenców , którym jak jej emocje mózg i zdolność oceny wyłączyły.