Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,fmknel;fn

kiedy kobiety zrozumieja ze najwazniejsza jest u nich uroda!!

Polecane posty

Gość ,fmknel;fn

charakter to dodatek u pieknej kobiety;) ktory pozwala mezczyzne utrzymac na troszke dluzej niz noc

Gość ,fmknel;fn
jestem kobieta:o

Eeee, guzik prawda, znam kilka brzydul które mają chłopaków, narzeczonych... Sama bym się nie związała z facetem który by patrzył tylko na mój wygląd. Po co mi taki ktoś? :P

Gość ,fmknel;fn
krzysztof rutkowski mowi inaczej;) Krzysztof Rutkowski stara się maksymalnie wykorzystać swoje pięć minut w mediach, które zyskał dzięki aferze po tragicznej śmierci 6-miesięcznej Madzi. Po wywiadach w telewizji przyszła także kolej na rozmowy z kolorowymi magazynami, w których pozuje na macho, za którym szaleją kobiety. Rutkowski ma już na koncie trzy nieudane małżeństwa i właśnie planuje czwarte z "byłą zakonnicą" Luizą. Wprawdzie w środku medialnego zamieszania pokłócili się, a Luiza próbowała się zabić, ale chyba wszystko już w porządku. Na pytanie magazynu Show, jakimi kategoriami kieruje się wybierając sobie nowe partnerki Rutkowski mówi: - Dla mnie najważniejszy jest wygląd. Kobiecość zawarta w powierzchowności. Moja kobieta musi być ładna. I szczerze mówiąc, te kobiety które miałem, były ładne i fajne. Osoba, z którą jestem teraz, jest cudowna i przepiękna. - To musi być jedno i drugie dodaje zapytany, czy bardziej ceni urodę czy mądrość. Inaczej kobieta jest na jedną noc. Bo jeśli kobieta jest tylko mądra nie ma mowy nawet o jednej nocy. Kobieta musi mi się najpierw spodobać i wtedy jest bajera. Wchodzę, patrzę i mówię: "Nie, ja nie wierzę, trzymaj mnie, bo zwariuję! Zakochałem się! Ja się z tobą ożenię. Jesteś piękna. Nie chce pracować, nie chcę nic, tylko ty!" No ale przychodzi dzień następny: "Sorry bardzo, ale robota wzywa, muszę lecieć." "Bajera" Rutkowskiego najwyraźniej działa. W końcu detektyw miał nie tylko trzy żony, ale wyciągnął także obecna narzeczoną z zakonu. Zapewnia, że kobiet miał wiele: Moje kobiety trzeba w setkach liczyć chwali się. Tak, przypominamy sobie taką jedną. Później oglądaliśmy zdaje się jej "świadectwo nawrócenia". Zabawne, to całkiem odwrotnie niż z Luizą...

Gość piszesz mi w liście ,ze kiedy
ja podobno mam urode z tego co słysze ,ale wiem ,ze to nie wszystko. kiedys jak byłam brzydsza to myslalam ,ze wszystko ,ale to nie prawda owszem uroda u kobiety ma wielkie znaczenie ,ale najpierw faceci patrzą na wygląd ,a jesli chca czegos wiecej niz jednej nocy to na charakter tez

Gość ptasiek nastroszony
weryfikatorem urody NIewiasty jest penis on nigdy nie kłamie

Gość Wolly
A Ty u kobiet chyba nie masz wziecia, bo wiesz - najseksowniejszy u mezczyzny jest mozg :)

Gość ptasiek nastroszony
jeszcze nigdy nie miałem Kobiety to nie wiem

Gość tiaaa teoria Rutkowskiego
- wyrocni - ponoc mial ok 200 kobiet, czyli na dlugo im tej urody nie starczyło. OK, moze jak isc do lozka na 1 noc

Gość fhfrhfr
to chyba logiczne , że nim przystąpisz dalej to musi Ci sie spodobac wizualnie. Autorze nie odkryłeś ameryki!! Tak samo jest z mężczyznami, najpierw look potem dalej

Gość Wolly
Swoja droga ciekawe co kobitki widza w Rutkowskim, przeciez nie jest przystojny, jest niski i gada od rzeczy - dla mnie to jakis fenomen.

Gość Life dont come easy
Wtedy kiedy faceci zdadzą sobie sprawę, że w ich przypadku najważniejsza jest kasa. Ciekawy charakter sprawia, że stają się oni troszkę bardziej znośni i mniej męczący.