Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Acherontia Atropos

Większość uległych kobiet lubi klapsy na goły tyłek. Co w tym

Polecane posty

Gość ewerwrerwet
tez tego kompletnie nie rozumiem, ale ja nie jestem raczej uległa

Gość ewerwrerwet
i dominująca też nie - żeby nie było

Gość jestem nerdeeeeeeeeem
ja lubie..mnie to podnica, kreci,czuje sie jak suka, lubie jak mnie rznie od tylu i przywali w miedzyczasie ze dwa klapsy albo chwyci za wlosy

chyba bardziej to dziala psychicznie, niz ze boli czy swedzi! bo nie boli i nie piecze itd.....

po prostu lubie byc ulegla suka, traktowana ciut brutalnie,z sila, lubie jak on dominuje, klaps tylko zaistrza ogien i podnieca bardziej; czynnosc sama w sobie a nie jej skutki czy ze zaboli sekunde

Gość robinka)))
Ja tez to uwielbiam. Niestety moj maz woli czuly seks, pocaunki co, mnie to po prostu nudzi i zniecheca. Chyba niedopasowalismy sie w seksie.

Gość robinka)))
Nawet jak sie masturbuje to wyobrazam sobie lekko brutalny seks i ze jestem do tego zmuszana.

Gość ewelinkaaaanjmk
TEZ LUBIE!:)

Gość nie ma tu powodow, po prostu
lubia dominacje partnera ,co tu wiecej mowic autorze??????????

Gość do kciukiem-o ile byl starszy
najfajniej jest, kiedy on daje mi kilka/nascie klapsow coraz mocniej, tak az troche boli a kiedy przestanie to czuje takie cieplo na psoladkach co sprawia, ze podniecam sie jeszcze bardziej :P ooooh uwielbiam! A chyba, jak mowily poprzedniczki, to uczucie zdominowania, ze jstes Jego wlasnoscia- to chyba jest w tym krecace dla uleglych suczek ;) Ps dodam, ze w zyciu codziennym jestem barrdzo dominujaca osoba i typem przywodcy, a tylko ON potrafil mnie zdominowac i strrrasznie mnie to kreci :)

Gość lord stront+++
Klapsy w tyłek to poziom przedszkolny w tej zabawie.

Gość nie warto tak wysyłać kwiatów
psychologia seksualna - też mi wymysł gdzie takie bzdury wykładają :D

Gość ja pani wasza
dominacja

Gość robinka)))
E tam. Kocham meza. Seks jest wazny, ale nie najwazniejszy. Jakos dajemy rade juz 7 lat razem. gothique lolique - dla ciebie to durny wymysl a dla innych nie. Ja uwielbiam byc ulegla i taki seks najbardziej mnie satysfakcjonuje. Kiedys czytalam, ze wiekszosc mezczyn osiaga podniecenie gdy w jakis sposob zdominuja kobiete, upokorza. Nie musi to byc brutalny klaps, ale czasem zwykle mocne przytrzymanie reki. Najbardziej to dzieje sie w ich glowach. Bez swiadomosci gorowania nad kobieta nie potrafia osiagnac stanu podniecenia i jest to wpisane w meska nature. U mojego meza tego nie widac, wiec moze dzieje sie to w jego glowie, albo odbiega od wiekszosci.

Też mnie rozbawiła ta "psychologia seksualna". Koleżanka z kciukiem w nicku. Dziękuję za wyczerpującą wypowiedź. Lord stront+++ Pytanie nie kierowane do facia, więc wypad grzecznie.

Gość paparapapam
po prostu to uczucie zdominowania, bycia jego wlasnoscia, najlepsze i tak jest dojscie w srodku :)

Gość nie warto tak wysyłać kwiatów
żeby analizę psychologiczną w łóżku robić, gdzie pasja, gdzie namiętność pożądanie :D

Gość pechowiecfcfffff

Gość gothique lolique
Matko, ''psychologia seksualności'' - tak trudno się domyśleć? Kazdy kto choć trochę liznął psychologii wie że podziały na osoby uległe i dominujące to wymysł popieprzonych fascynatów sado-maso - którzy myślą że wszyscy mają takie struktury osobowościowe jak oni - co jest strasznie infantylnym i ograniczonym podejściem - a przede wsyztskim błędnym, bo rodzajów owych struktur jest mnóstwo.

Gość mmbnmbmbnbv
chyba inaczej rozumiemy słowo ''uległość'', jestem uległa, ale w zyciu nie dałabym się klapsnąć czy nazwać ''dziwką'', raz że mnie to nie jara, dwa ; klapsnąć to facet sobie może psa, ale nie mnie, jest subtelna różnica pomiędzy byciem uległą a pomiędzy chęcią bycia traktowaną jak szmata i szkoda że większość tego nie rozróżnia, bo należałoby jednak 🖐️

Gość robinka)))
bnmbmbnbv Tylko, ze ja dostajac klapsa wcale nie czuje sie jak szmata. Wazne, ze w zyciu codziennym maz mnie szanuje. W lozku to co innego i skoro ty tak uwazasz nie znaczy, ze kazdy musi mierzyc twoja miara.

Gość mmbnmbmbnbv
no to jesteś prawdziwym wyjątkiem, zdecydowana wiekszość kobiet gutującaw takim seksie - na których opinie się natknęłam - twierdzi iż uwielbia czuć się jak dziwka; w każdym badź razie tak czy siak powinno być jakieś rozróżnienie pomiędzy powyższymi pojęciami 🖐️