Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirabella :)

Szkoła COSINUS

Polecane posty

Przyprowadź nam swoich znajomych. Jesteś już naszym słuchaczem? Zrób prezent koledze i przy okazji sobie. Namów znajomego na zapisanie się do szkoły czeka na niego możliwość podniesienia kwalifikacji w przyjaznej atmosferze oraz prezent niespodzianka, który dostanie przy zapisie. A na Ciebie czeka nagroda. Przyprowadź kolegę do sekretariatu szkoły i sprawdź, co na tym zyskasz. Na pewno się nie zawiedziesz. Dostalam taki cynk ze jezeli przy zapisie do skzoly polecisz jakas osobe i ta zostanie pozniej tez sluchaczem szkoly , ta osoba co poleca dostaje od Cosinusa 100 zl . Szkola jest darmowa i niby nie ma ukrytych zadnych kosztów . Co o tym sądzicie ? Czy to mozliwe ze za samo poleecenie osoby dostaje sie taka kase ?? Czy nie ma w tym jakichs chwytów ?? hmm ? :) up :))

Gość And I
haha ,,w przyjaznej atmosferze" dobre sobie...

Gość Czarna_Wrona
Hejka! no to jest tak w każdym bądź razie we Wrocku, że musisz jeden dzień przed zapisem swojej koleżanki im to zgłosić w sekretariacie ja zgłaszałam mejlem, potem dostalam mejla zwrotnego z instrukcja co i wlasnie czekam na przelew.

Gość Czarna_Wrona
a zapomnialam jeszcze dodac ze musialam wypelniac jakies papierek ze swoimi danymi

Gość rewtwtwee
A nie? Atmosfera jest mega przyjazna, z nauczycielami byłem na ty. :classic_cool:

No własnie jaka panuje tam atmosfera?