Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bliznowatta

cudowny krem na blizny po tradziku ? STRATAMED

Polecane posty

Gość Bliznowatta

czesc dziewczyny, kupilam dzisiaj za 106 zl maciupka(!!10g) masc Stratamed bo tak wychwalala w aptece to zaryzykowalam i kupilam. wrocilam do domu, no i patrze nie ma nic na internecie na temat tej masci, nic. Moze wy to stosowaliscie? pomoglo?

Gość Bliznowatta
no tak myslalam...no coz, jak chcecie to moge pisac tutaj efekty uzywania tego kremu?

Gość Bliznowatta
ten krem jest na bazie silikonu, podobno rewelacja, oby, bo strasznie brzydkie mam te blizny po tradziku

Gość buahahahahahahahaxd
Nie słyszałam szczerze mówiąc o tym kremie, ale chętnie się dowiem coś nie coś od ciebie ;) A sprawdzałaś w wyszukiwarce stratamed opinie?

Gość Bliznowatta
tak szukałam, nic nie ma, dziwnie troche.

Gość buahahahahahahahaxd
hmm, pozostaje mieć jedynie nadzieję że jest wart swojej ceny ;) ja dostałam ostatnio od dermy płyn Davercin do przemywania czerwonych punkcików z alkoholem i antybiotykiem, bo tak mnie obsypało że aż spuchłam (taka mi się ropa wewnątrz zebrała, a nie miała ujścia). Stosuję go już tydzień, fajnie wysusza syfki i sprawia że nie sa takie rozognione, ale to wciąż nie to. jak mi się lek skończy to idę na kontrolę, ale prawdopodobnie zastozuje sobie również zabieg mikrodermabrazji - raz byłam i naprawdę sa po nim efekty. Słyszałaś o tym zabiegu? Polecam bo warto :)

Gość Bliznowatta
żywokost stosuje, bez wiekszych efektow narazie ;]

Gość Bliznowatta
tak cos slyszalam, raz juz ktos wspomnial o tym zabiegu, moze ty?:) mysle nad tym, a jakie sa ceny?

Gość buahahahahahahahaxd
No z tą ceną to różnie...niewątpliwie zależne jest to od salonu, ale oscyluje między 90 a 100 do 120 zł:/ No nie jest to tani zabieg, ale wykonuje się go raz w miesiącu (ilość zabiegów jest zależna od stopnia zaawansowania blizn i plam).

Gość staratamed
i co jak po używaniu ? jakieś różnice ? ja mam problem z rozstępami na udach ...

Gość frankenstain-woman
Też szukam informacji o tym żelu i jedynie tutaj coś piszecie, a jeszcze dziś muszę użyć jakiejś maści Jeszcze niczego nie kupiłam i już wcale nie chodzi o kasę tylko o efekty i skutki uboczne Niestety większość tych preparatów ma swoich zwolenników lub przeciwników i opinie są wyrównane w tej kwestii czyli nie ma maści lub żelu, którego opinie przeważałyby pozytywnie Mi lekarz wypisał contractubex, a rana oj głęboka była, bo do kości na czole Zaczyna się między oczami i leci prościutko do środka głowy i tam zakrzywia zachodząc za ucho - było to częściowe oskalpowanie Tak jakby ktoś chciał arbuza na ćwiartkę podzielić więc rana spora i potrzebuję coś naprawdę skutecznego Wiadomo, że teraz wybór dobrej maści najważniejszy potem to już żadna nic nie da Nie chce tracić czasu na nieskuteczne bzdety

Gość ems1987
Uzywalam stratemedu na duza rane pod nosem (wynik wypadku). Mialam zdarta skore plus spora dziure nad warga i musze przyznac ze stratamed dziala jak marzenie. Od 2 miesiecy stosuje 2x dziennie i jeszcze ciagle mam pierwsza tubke. Rana sie wyrownala i wygladzila i blizna wyglada znacznie lepiej. Nie wiem jak zadziala na blizny po tradziku ale podejrzewam ze podobnie!

Gość gość
Żel jest fenomenalny. Mimo małego opakowania jest bardzo wydajny. Też się wahałam, ale po pierwszym opakowaniu bez mrugnięcia okiem pobiegłam do apteki po następne. Nie wyobrażam sobie kosmetyczki bez tego żelu. Jedyny minus to to, że nie wszystkie apteki mają go w sprzedaży. Ja go stosuję bardziej na zasadzie zapobiegania bliznom i na świeże ślady po pryszczach. Działa super.

Gość gość
W jakiej aptece kupiłyście? Powiedzcie proszę, bo nie mogę nigdzie dostać.