Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

witam jestem nałogową palaczka a w zeszłym tygodniu z mężęm nocóż nie zabezpieczyliśmy sie niemam nic przeciwko ciąży ale boje sie ze już mogłam zaszkodzić dziecku jeśli tam jest ztestem poczekam do spodziewanego okresu prosze powiedzcie od kiedy tak właściwie można wpadać w panike siedzę teraz i gryze sie jakimś piwem i papierochami które już staram się rzucić.

przez pierwsze 3 miesiace organizm jest kobiety tak przystosowany ze zadne szkodliwe czynniki nie powinny sie dostac do płodu ale lepiej rzucic anłogi wczesniej niz sie niepotrzebnie martwic. ja sie dowiedziałam o ciazy w 5 tyg i paliłam do 7 tygodnia.

ja zarówno w poprzedniej ciąży jak i obecnie, rzuciłam palenie po pozytywnym teście ciążowym. Nie było to trudne, wcale nie myśle teraz o paleniu.

nie planowałam ciąży to poprostu był spontan i niewiem czy w n iej jestem ale chcę mić dziecko wczrsniej czy pozniej i niechcę mu w żaden sposób zaszkodzić a w tej chwili nie byłam przygotowana nie biorę foliku nie robiłam badań ja poprosrtu nie chcę skrzywdzić być może obecnej tam istoty może panikuje