Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margarita23

czego ten facet ode mnie chce? Proszę. pomóżcie mi odczytać jego zamiary

Polecane posty

Gość Margarita23

on jest moim kolegą z pracy, mamy ze soba świetny kontakt. Tylko ja sama nie wiem o co już w tym wszystkim chodzi:-( On ma dziewczynę, a ze mna spedzą cały swój wolny czas, wieczorami piszemy smsy, spotykamy się codziennie po pracy, na spotkaniach nie odbiera telefonów od swojej dziewczyny, ona studiuje w innym mieście. Nigdy nie próbował mnie pocałowac, wiem,ze mu się podobam, nawet teraz ciagle do mnie pisze. Wieczorem idziemy na spacer. Po co on to wszystko robi? Powiedział zaufanej osobie,ze nawet jesli chciałby zerwać ze swoja dziewczyną to i tak nie może z jakiegoś powodu ale sam nie wie bo czas pokaże. Jestesmy juz na językach w pracy. To chyba nie jest normalne spedzac w pracy i po pracy czas z kolezanką, zabierac ja na spacery, ciągle pisac, rozmawiać.

Gość p. anna karenina ;
po cholerę spotykasz się z zajętym facetem? za grosz szacunku do siebie nie masz.

Gość Margarita23
Nie spotykam się z nim,żeby coś na polączyło, ale podejrzewam,ze z jego strony to może być coś wiecej, niż tylko koleżenstwo

Gość trururur
olej leszcza, chcialabys byc na miejcu jego laski? wszystko przed toba

Gość Margarita23
Ale myślisz,ze jakie sa jego intencje względem mojej osoby? Czy to zwykłe kolezenstwo?

Gość trururur
jak dla mnie to na 99% chce cie przeleciec

Gość responsable
dziwne,ze jeszcze do tej pory nie zapytalas,czego od Ciebie chce,skoro jest zajety...zasugeruj moze,ze taka sytuacja Cie po prostu krepuje..lub chcesz czegos wiecej

Spotykasz sie z zajetym facetem.. on na Ciebie na palony w dupie ma swoja laske a Ty pytasz o co mu chodzi. ? -.- no prosze Cię.. olej go ! niszczysz komus wlasnie związek. :)