papati 0 Napisano Luty 28, 2012 witam dzis zaczynam diete! czy ktos chce sie przylaczyc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość motylem bylam:) Napisano Luty 28, 2012 hej! a ile chcesz zrzucic i jaka diete stosujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papati 0 Napisano Luty 28, 2012 chce schudnać 15kg do maja. mam zamiar stosowac diete 1000kacl. chyba ze ktos ma inne propozycje? waze 74.6 kg przy wzroscie 168 mam 24lata. a ty? stosowalas juz jaks diete? ja pierwszy raz mam zamiar spróbowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
serene63 0 Napisano Luty 28, 2012 polecam sb, jest zdrowa , i szybko sie na niej chudnie , ja od dzis zaczealm po raz 2 po 4 letniej przerwie ( 2.5 miesiacaa minus 15 .5 kg ) teraz mam tylko 5 i tez zaczealm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mjluska89 1 Napisano Luty 28, 2012 nie rezygnuj z diety 1000kcal :) ja na niej jestem od niemal 2 miesięcy i schudłam jak widać 11kg :) zdrowa dieta moim zdaniem. a jeśli będziesz dużo ćwiczyła szybciej schudniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
papati 0 Napisano Luty 28, 2012 moze napiszesz mi mniej wiecej co jesz i jak . trudno mi z tymi kacl... chym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach