Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwny sen

Oto dlaczego faceci nie chcą kobiet z dziećmi

Polecane posty

Gość gość
"- dziecko zawsze na pierwszym planie" Argument z du/py, bo jeśli to byłoby Wasze wspólne dziecko to też byłoby na pierwszym miejscu. "- w okresie dorastania dziecka nagminnie można usłyszeć zdanie "ty nie jesteś moim ojcem" To akurat prawda - a ty byś chciał żeby jakiś obcy facet mieszał się w Twoje wychowanie gdybyś był dzieckiem/nastolatkiem?

Gość gość
No coś ty, jedyne co może to kasą sypać, prawda?

Gość gośćhjkffkdyu
Sa mezczyzni odwazni ktorzy decyduja sie na taki krok i nie robia wielkiego halo z pieniedzy i biologicznego ojca i tacy którzy boja sie albo po prostu nie chca sie wiazac z kobietami matkami ale nie piszcie ze samotne matki to szmaty bo to ogromnie krzywdzace,juz samo to ze sie zdecydowaly urodzic i wychowac swiadczy o nich na plus,nie chcecie ich toszukajcie wolnych tak jak sfrustrowane prawiczki niech szukaja dziewic,nikt nikogo nie zmusza do niczego,autor manipuluje bo jednak sa mezczyzni ktorzy podjeli sie trudu wychowania cudzego dziecka i daja rade

Gość gość
jestem bezdzietnym kawalerem i szukam bezdzietnej panny bo jestem normalny!

Gość gość
kto tu mówił że panny chętnie spotykają się z dzieciatym? kilku znam takich samotniczków i naprawdę nie chce mi się ciągle słuchać o ich dzieciach,jest w tym coś nienaturalnego,nie mają kobiety i wszystkie uczucia kierują na dziecko to chyba tak,i jakby tam miała wejść kobieta to jakby musiała się wciskać na siłę,współczuje tym co będą się wciskać ,ja zawsze najpierw pytam czy bezdzietny kawaler ,niby z ciekawości ale tak naprawdę to mój żelazny warunek

Gość gość
gość dziś Powiedz to wdowie skurwielu

Gość gość
a wdowiec to jeszcze gorszy,ciągle żyje przeszłością,też unikam ,jako przyjaciel tak nie jako kobieta,dla niego jest wdowa ,dla rozwodnika rozwódka,dla panny kawaler

Gość gość
Nikt nie chce byc frajerem ktory dostal ochlap ktory wczesniej nie dawal mu nawet szansy.

Gość gość
Mnie wychowywal ojczym i nie dość że molestowal seksualnie, to jeszcze przy każdej okazji wygarnial że musi nas utrzymywać i nie jesteśmy jego dziećmi. Chyba nie musze mówić jak mi zniszczyl życie.

Gość gość
Zaden normalny facet nie bedzie wychowywał cudzego bachorka. Nie ma nawet takiego obowiazku.To nie jego dziecko 🖐️

Gość gość

Nieodpowiedzialne gów.n.i.a.r.y dały sobei zrobić bachora jakiemuś wsiokowi a teraz chcą usidlić jakiegoś frajera by placił na jej bachora.Nie tędy droga, babiszony.