Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bambusikk

Podróż do Holandii z niemowlakiem. jak się przygotować ?

Polecane posty

Witam wszystkie mamy. Mam dylemat - jak w temacie - dotyczący podróży, dłuuugiej podróży samochodem do Holandii z niemowlakiem ( gdy bedziemy wyjezdzac mala będzie miala prawie 5 miesiecy)... Jak się do tego przygotowac? co na droge bedzie niezbedne w bagazu "podrecznym" ? (podstawowe pampuszki i chusteczki i krem itd to wiem,ale co jeszcze) Mała nadal karmiona jest piersią-podejrzewam ze nie mozna karmic i jechac;( . Wiecie może ile taki maluch może najdłużej siedzieć w foteliku ? bardzo byłabym wdzieczna za pomoc w tym temacie,gdyż to nasza pierwsza tak daleka podroz z dzieckiem.

Gość gnhnhh
nie jedź tam, tam jest zło. Po co sie wybierasz tam??

Gość no nic nie zrobisz
Ja dwa lata temu jechalam wlasnie do Holandii z 4-5 miesieczna corka :) Co 2-3 godziny mielismy postoj. Tak to caly czas spala. Wtwdy karmienie w aucie albo szlismy n kawe itp. Mnie sie przydal termos z wrzadkiem, tak aby w aucie zrobic latwo mleko. Poza tym na postajoach pralismy corke aby polzezala sobie troche na kocu(np. w restauracji na stole).

nie ma polaczen bezposrednich z poznania ;//// i w ogole lipa samolotem,,ja sie boje latac :)

Gość za co praliście to
biedne dziecko???????????!!!!!!!!!!!!!

aha . No ja bym wolała jechać gdzieś gdzie jest połączenie;) Ale jak już musisz to pamiętaj o kocyku , tetrze , smoczku , herbatce/wodzie , pieluchach mokrych chusteczkach i ubranku na zmiane ewentualną

no musze musze ;/ tam mieszkam :P nic nie zrobie a jechac trzeba... mam nadzieje ze przespi wieksza czesc drogi... m boje sie tej drogi ale jak mus to mus... :P dzieki,,,🌻

Gość gość
Jeżdżę do Holandii od kilku lat, ale z moim niemowlakiem dopiero od niedawna. Martwiłam się jak synuś zniesie podróż, jechaliśmy busami z Lublina do Holandii http://prestigebus.pl/, więc podróż trwała trochę godzin. Busy okazały się bardzo wygodne, a kierowcy wyrozumiali. Podróż przebiegła więc bez większych problemów.

Gość gość
Trzeba być nienormalna, żeby się z dzieckiem tłuc busem, jak ze Świdnika lata samolot