Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jljluyltluilui

Nie chcę już psa! Co robić?

Polecane posty

Gość jljluyltluilui

Myślicie, że jak go przywiąże pod sklepem to ktoś go weźmie?

Gość jljluyltluilui
hm?

Gość hdfghjklkjhgcfgh
dla mnie jestes idiotka hmm po co mi dzieci moze je oddam ehhh

Gość pro green
Do lasu wywieź i do drzewa przywiąż albo zakop żywcem. Pomysłów mam jeszcze pełno.

Gość kljioftyufdtyf
sam sie przywiaz debilu, jak nie chcesz to daj ogloszenie moze ktos go wezmie, ostatecznie oddaj go do schrniska tylko wiedz ze go tym skazujesz na cale zycie za kratami bo male prawdopodobienstwo ze go ktos zabierze. Skad sie takie matoly biora to ja nie wiem

Gość jljluyltluilui
Nie chcę się nad nim znęcać, chcę tylko się go pozbyć bo już mi się totalnie znudził. Dla niego i tak żadna różnica czy będzie u mnie czy u kogoś innego.

Gość to chyba jakieś prowo
trzeci dzień z rzędu ktoś pisze praktycznie to samo o swoim psie... albo ludzie są na tyle tępi i faktycznie w ten sposób pozbywają się swoich zwierząt, albo ktoś specjalnie prowokuje... W każdym bądź razie jeżeli faktycznie ktoś tak traktuje swoje zwierzęta to mam nadzieje, że kiedyś też ktoś go tak potraktuje...

a skad ty mozesz wiedziec co dla niego bedzie lepsze??? pies też ma uczucia ....... żal mi go ..

Gość kljioftyufdtyf
poszukaj kogos kto go wezmie a nie pozbywaj sie go. Zapewnij mu jakies warunki. Dziecka tez sie pozbedziesz jak ci sie znudzi?

Gość pytanie zasadnicze
PROWO !

Gość jljluyltluilui
Dałabym go komuś, ale tyle osób już pytałam i nikt nie chce wziąć.

Nie chcę się nad nim znęcać, chcę tylko się go pozbyć bo już mi się totalnie znudził. Dla niego i tak żadna różnica czy będzie u mnie czy u kogoś innego. Pies to nie zabawka! Kupiłaś psa - nagle ci się znudził. To nie jest zabawka!!! Wspólczuję mu właścicielki!

Gość .;
zjedz go.

Gość Miła Kobicinka111
Ja go wezme. Myślałam o przygarnięciu psa. Nie żartuje. Skąd jesteś i jai to piesek, mały czy duży?

Gość Kazimierz Pizdowąs
wyruchaj psa jak sra

Gość ROCOmoco
Z całym szacunkiem,ale brzydzę się takimi ludźmi jak ty. Biorąc psa chyba byłaś świadoma odpowiedzialności jaka na siebie bierzesz. To jest stworzenie a nie zabawka,którą jak znudzi się dziecku można wyrzucić albo oddać komuś. Wyobraź sobie,że jesteś 2 letnim dzieckiem idziesz z mamą do sklepu, mama robi zakupy po czym przywiązuje cię do barierki i idzie do domu,zostawiając cię na pastwę losu,nie wie czy nie umrzesz z wyziębienia,albo z głodu,bo możesz stać tam wiele dni(o ile dasz rade się utrzymać na nogach) czy nie pobije cię jakiś sadysta,nie skopie jakiś pan,który będzie uważał,że jest lepszym gatunkiem niż ty. Zwierzęta to odpowiedzialność, do pułki sobie wszyscy tego nie uświadomimy,będziemy patrzeć na pałętające się psy z żebrami na wierzchu,zagryzające się nawzajem z głodu. Przemyśl dobrze to czy chciałabyś stracić dom,wszystko co kochasz z dnia na dzień, jeśli uważasz ,że to w porządku nie jesteś dobrym człowiekiem.

Gość katarina581
Przestańcie porównywać psy do dzieci! Jak można w ogóle napisać "dziecka też się pozbędziesz jak ci się znudzi?" dziecko to nie pies, dziecko dla rodzica jest najważniejsze a poza tym to człowiek a nie pies... Takie porównania są bez sensu!

Gość gość
KOTLETY

Gość gość
SPYTAJ GO!