Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROCOmoco

sunia po sterylizacji

Polecane posty

Gość ROCOmoco

Moja sunia miała sterylizacje,minął już ponad miesiąc, rana się zagoiła,weterynarz zdjęła szwy 4 lutego,powiedziała,że w ciągu miesiąca powinna zejść jej opuchlizna,ale mój piesek jest jeszcze opuchnięty. Chciałabym wiedzieć czy możecie mi doradzić,mam już udać się z tym do weterynarza czy poczekać jeszcze trochę. Powinnam się martwic czy mogę jeszcze trochę poczekać. Proszę o pomoc,bardzo się martwie.

Gość .;
moja po sterylizacji jest kilka dni i ja ciągle z nia musze chodzic, bo jest tez po masektomii (miała wycinany nowotwór) Weterynarz zawsze mówi, że najważniejsze żeby nie było opuchlizny (wyjeła sobie sączek ;/) Radzę ci iść i zobaczyć co się dzieje, bo może jej się w środku nagromadziło krwi po zabiegu i jeszcze dojdzie do zakażenia. Nie chce straszyć, bo pewności nie mam, ale dla pewności to sprawdź. Zdrówka dla psiaka!

Gość lamka 2
Po miesiacu jeszcze opuchnieta?? nasza doszla do siebie i szalenstw do tygodnia czasu. Moze Twoja zrobila jakis skok i dostala przepukliny? Wg mnie jest cos nie tak.

Gość hdfghjklkjhgcfgh
cos musi byc nie tak jak najszybciej jedz z nia do weterynarza

Gość ROCOmoco
Tylko moja sunia ma 10 lat,nie jest młodym psem. Czuje się bardzo dobrze bawi się, ma apetyt. Jest przygarniętym psem dlatego nie miała sterylizacji jak była mała, doszło do ropomacicza. W przypadku starszych piesków może rekonwalescencja przebiega dłużej?

Gość ROCOmoco
Może troche źle się wyraziłam, to raczej zgrubienia,twardy brzuch raz w jednym miejscu potem w innym.