Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ogladam UWAGE!!

Czemu ludzie tak katuja dzieciaki???

Polecane posty

Gość iiiizooolga
nie szalejmy!

Gość Ogladam UWAGE!!
ale chciala bym jeszcze poruszyc temat reagowania na takie sytacje bo ja jak juz mowilam mam psa i to jest moje oczko w glowie moje cudo najwspanialsza istota oprocz rodzicow jaka mam na tym swiecie moze traktuje go jak dziecko nie wazne. i chcialam wam powiedziec ze na treningach na ktore chodzimy z wieksza ekipa znajomych ktorzy maja podobne psy nie raz zdarzaly sie interwencje policji czy strazy miejskiej ze np puszczamy je i kolega w ochraniaczach ucieka jak to na szkoleniu to ludzie potrafia z bloku zadzwonic ze stwarzamy zagroznie, juz nie raz zmienialismy miejscowke jednak na naszym osiedlu ciezko jest znalezc plac gdzies daleko od blokow, z dala od wsibskich oczu glupich bab co nie maja co robic tylko lampia sie z okien. albo doniesienia ze urzadzamy walki bo sie np nam psy sciely poprostu. a jak kiedys zadzwonilam bo z balkonu w moim bloku dochodzili straszne bluzgi wlasnie w stronie dzieicaka pozniej byl rumor i nagle wszystko ucichlo to mozna sobie pomyslec wszystko no i za telefon na psy dzwonie mowie ze sie wystaszylam ze lato ze okna otwarte i tam ktos dzieciaka katuje to przyjechali po godzinie nie dosc ze nie weszli nawet do mieszkania tylko na klatce gadali to nic matce nie zrobili a dzieciaka im wyprowadzila na korytarz!!! no co to za kraj do nas potrafia na szkolenie po 10 minutach zajechac ze zgloszenie mieli to kto do chuja ciezkiego w tym kraju jest wazniejszy!!!! dzieci czy gryzace sie psy!!!!

Gość klklklklo
A co się dziwicie to są efekty bezstresowego wychowania-czyli, że mojemu dziecku wszędzie i wszystko wolno-zarówno w szkole jak i w domu, a kto mu zwróci uwagę-to wróg publiczny nr 1. Będzie coraz gorzej i będziemy czytać o coraz większych patologiach.

Gość Ogladam UWAGE!!
wogle reagujecie na takie akcje? moze to trzeba zglaszac gdzie indziej! a ja poprostu nie wiem. mieliscie takie sytacje w zyciu?

Gość iiiizooolga
własnie dziecku wszystko wolno! takie mamy wychowanie!

Gość iiiizooolga
powiem tak... takie sytuacje sa non stop. policja nie potrawfi już wyczuc gdzie kto mowi prawde... takie zdarzenie .. ktoś na osiedlu zglosił ze ktos inny bije dzieciaka bo non stop placze. a tu sie okazało ze ma kolki... oni juz sami nie wiedza czy mają jechac do takiego zgloszenia czy nie.. dlatego czekaja czesto na ponowne zgloszenie.. i dpiero wtedy jada dlatego mija godzina

Gość Ogladam UWAGE!!
i gdzie tu na tym siecie sprawiedliwosc jest???????????????? jescze mi sie akcja przypomniala ale wlasnie o policji i strazy miejskiej. mam taka sasiadke babiczke chyba ma 80 lat albo troche ponad, ogolnie buja sie po osiedlu z takim malym pimpuszkiem piesek moze wazy 3 kg ale kupe zawsze sprzata tak jak ja po swoim chociaz sa wieksze :D no i ktoregos razu chyba zapomniala worka i namierzyli ja momentalnie straznik i policjant, ja bylam moze 50 metrow od niej i dokladnie widzialam ze nie sprzatnela tego stolca no i oczywiscie oni bloczki wyciagaja bedzie mandat!!! no to ja od razu kunda do nogi i lece do niej juz worek w reku trzymam i mowie ze babciu nie zapominaj tych kup zabierac bo dostaniesz mandat!!! na szczescie szybo zebralam te kupe i mowie do tych jebanych strozow prawa ze my z babcia tak razem chodzimy ale sie rozdzielilismy i ja mialam worki!!!! no na szczescie mandatu nei dostala tylko jakies pouczenie ale no gdzie tu sprawiedliswosc zeby babiczce co nikomu nie szkodzi mandaty dawac za sranie psem pod oknem a do katowanego malolata po godzine przyjezdzac i nawet do domu nie wejsc?????

Gość Ogladam UWAGE!!
od tamtej akcji ta babcia zawsze mi sie klania i kupuje smakolyki dla mojego burka :) i nawet go glaszcze chociaz sie boi :P

Gość Ogladam UWAGE!!
wam jeszcze powiem ze strasznie mi przykro ze ta nasza kochana najpiekniejsza Polska jest taka porypana... Ze my jako Polacy nie umiemy rozwiazywac problemow inaczej. Nie uwazacie ze gdyby aborcje byly legalne i darmowe albo chociaz antykoncepcja tak jak w UK to bylo by mniej problemow?

Gość iiiizooolga
a bo to tak jest.. onn chodza spisuja za pierdoły i sa w twerenie... a gdy zgloszenie faktyczne to własnie nie maja radiowozu///

Gość iiiizooolga
nie wszyscy moga sie zabezpieczac to po pierwsze po drugie aborcja to tez zabojstwo, a urodzic można i oddac i mysle ze to bardziej humanitarne... dzieci niemowleta szybciej beda adoptowane

Gość mentaI cut
"Ale niestety, w ciągu ostatnich lat takie agresywne zachowania są lansowane niestety, a ci, którzy są tak naprawdę społecznymi wypierdkami są uważani za macho i mają społeczną akceptację." głupia jesteś, nikt nie ma interesu w tym by ludzie zachowywali się agresywnie. ani państwo (co by ludzie nie wychodzili na ulicę) ani nikt inny

Gość Ogladam UWAGE!!
no co ty zioologia pieprzysz jak nie wszyscy sie moga zabiezpieczyc? kazdy kto ma uja i moze dymac moze sobie zalozyc gume, kazda panna co sie chce dymac moze zjesc pigole po albo jesc codziennie antykoncepty!!! kondony sa takie tanie ze wybacz ale nigdy nie powiem ze nie kazdy moze sie zabiezpieczyc ok aborcja zabojstwo ale lanie maloletniego dziecia albo niemowlaka to co to jest? usilowanie zabojstwa jak na moje bo piznac dzieciakowi w leb o futryne czy tam o prog w pokoju to wg mnie usilowanie a jak usilowal to chcial zabic czyli powinien odpowiadac za zabojstwo? no to chyba logiczne jest

Gość izusia.87
Bo tacy ludzie nie powinni żyć,mam synka który ma 14 miesięcy daje popalić i nie bije go gdybym go uderzyła nie mogłam bym mu w oczka puźniej popatrzec,a takie pizdy co bija dzieci a zwłaszcza niemowlaki co takie dziecko winne:(

Gość Ogladam UWAGE!!
poza tym pomysl o instynktach czlowiek a macierzynski jest u kobiet chyba najsilniejszym oczywiscie poza podstawowymi, jedenie spanie itp i teraz patrz taka sucz zachodzi i sie u niej to rozwija, pokochuje tego malego szkraba z brzucha chociaz ma kupe w glowie i pozniej z niej wylezie co najgorsze, aborcja powinna byc legalna!!!!!!!! nie zmienie zdania zabojstwo ploda jest wg mnie mniejszym zlem niz katowanie nemowlecia czy starszego dzieciaka

Gość Ogladam UWAGE!!
izusia87 nawet niech ci do glowy nie przyjdzie mu dac lania! zawsze rozmaiwaj ZAWSZE choc by ci mowili ze jak pizniesz to szybciej zrozumie!!! PAMIETAJCIE DZIEWCZYNKI AGRESJA RODZI AGRESJE!!! u wszytskich gatunkow zwierzat dziala to tak samo

Gość Ogladam UWAGE!!
a pamietacie taka akcje co niania byla podgladana przez pracodawcow i kopala dzieciaka starszego a mlodszym rzucala o lozeczko???/ co byscie zrobily gdybyscie cos takiego odkryly w swoim domu? ufacie wogle swoim nianiom? jesli je macie oczywscie