Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poproszę o tlum

czy ktoś zna włoski?

Polecane posty

Gość poproszę o tlum

Dimmi che cose che puoi cantare piano quando la notte e blu e che ti fa volare via lontano quando non ne puoi piu dimmi cose quel brivido che sento quando mi baci tu dimmi cose quel ritmo che ti prende e non ti lascia piu dan dan e una canzone damore e la piu bella canzone che ce dan dan quando ti entra nel cuore non ce piu niente da fare per te dan dan e una canzone damore e una canzone che dedico a te dan dan e io la voglio cantare voglio ballare stringendomi a te ma ci vuole il cielo azzurro con la luna o una radio accesa o un jukebox e per ultimo ragazzi ci vuole fortuna dan dan dan dimmi cose che accende il tuo sorriso e porta via i tuoi guai dimmi cose che arriva allimprovviso e non ti lascia mai dimmi cose che non mi fa dormire dimmelo tu cose ce una canzone che mi fa impazzire dimmela tu come dan dan e una canzone damore e la piu bella canzone che ce dan dan quando ti entra nel cuore non ce piu niente da fare per te dan dan dan e una canzone damore e una canzone che dedico a te dan dan e io la voglio cantare. Ricchi e Poveri - Dan Dan (E Una Canzone DAmore) Album: Voulez vous danser (1983)

Gość tłumacz google
Oczywiście, że tak :) Ja znam wszystkie języki. A oto moje tłumaczenie, na pewno Ci się spodoba :) Powiedz mi, że rzeczy można śpiewać w górę kiedy noc i niebieski i sprawia, że można latać daleko kiedy tylko mogą więcej powiedz mi rzeczy, które dreszcz Czuję, gdy mnie całujesz powiedz mi rzeczy, których rytm co jest nie tak i nie pozwolić więcej dan dan i Love Song i piosenka z najpiękniejszych, że dan dan po wejściu do serca już nic zrobić dla Ciebie dan dan i Love Song i piosenka, którą dedykuję dla Ciebie dan dan i chcę śpiewać Chcę, żebyś taniec potrząsanie ale trzeba błękitne niebo z księżycem lub radiowy na lub szafa grająca i wreszcie chłopcy zajmuje szczęścia dan dan dan powiedz mi rzeczy świecące Twój uśmiech i zabiera swoje problemy powiedz mi rzeczy, które pochodzi allimprovviso i nigdy nie opuści Cię powiedz mi rzeczy, których nie mogę spać mówisz mi rzeczy Jest taka piosenka sprawia, że wariuję Powiedz jej jak ty dan dan i Love Song i piosenka z najpiękniejszych, że dan dan po wejściu do serca już nic zrobić dla Ciebie dan dan dan i Love Song i piosenka, którą dedykuję dla Ciebie dan dan i chcę śpiewać.

Gość gjytjyk
tyeyjt

Gość upupu d a n
iiii

Gość ej no pomóżcie
:D 🖐️:P

Gość asdfgjl
rgnmk