Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna 23

Skompromitowałam się

Polecane posty

Gość justyna 23

Chodzi o kolege z pracy. Do czasu mieliśmy swietny kontakt przyjaxniliśmy sie, Miałam tydzien wolnego i gdy wróciłam bez powodu zaczeło byc inaczej, tj nie pokłóciliśmy sie ani nic z tych rzeczy on dalej jest dla mnie miły ale nie traktuje mnie już tak wyjątkowo tylko jak inne kolezanki. Pomyślałam ok , i choć było mi przykro przyjęłam taką samą postawę wobec niego . Ale gdy zobaczyłam ze na sile zabawia jakies podstarzałe mezatki przy tuszy i robi to tylko wtedu gdy ja patrzę nie opanowałam zdenerwowania i pokazałam mu ze jestem obrazona, zaczęłam byc złośliwa, odcinac sie jak coś do mnie mówił itp, Wszyscy zauwazyli że jestem smutna, zdenerwowana ...tylko nie on , on kompletnie nie kuma o co mi chodzi i musiałam sciemniac o jakichs prywatnych kłopotach, teraz kolezanki mnie pocieszają, dopytują a ja nie chce mówić bo tak naprawde nic sie nie mam żadnego zmartwienia rodzinnego tylko cos musiałam przeciez powiedziec, a on oczywiścienic....cholera zrobiłam z siebie idiotkę jak bym zazdrosna była....

Gość justyna 23
pogada htuś bo mam doła?

W zasadzie w tym co piszesz nie widze nic strasznego tak więc nie przejmuj sie az tak ;)

Gość justyna 23
no może to nie dramat ale niekomfortowa sytuacja. Jak ja mam się teraz zachowac?

Gość ettydr
tak jak do tej pory...:)

Gość Broch
Jedz na Wałbrzych