Gość nieogarnięta . Napisano Luty 28, 2012 wiem .. zapewne nie będzie was to interesowało .. ale po prostu chce wiedzieć co o tym sądzicie . nie no rozmawiałam już o tym z przyjaciółkami ale po prostu chciała bym usłyszeć zdanie innych .. jestem uczennica gimnazjum i mam następujący problem . Kiedyś miałam koleżanke której się podoba chłopak z mojej klasy .. jest ona o 2 lata młodsza od nas . no i po jakimś czasie zaczeła z nim chodzić ,na początku trudno mi bylo w to uwierzyć ponieważ ten chłopak (nazwe go Andrzej) nie był taki .. no nie rzucał sie byle jakiej dziewczynie na szyje .. no i wgl jakoś tak nie okazuje uczuć i wgl . nigdy w życiu bym nie pomyślała ze będzie miał dziewczyne . no i jeszcze z jednego powodu jej nie potrafiłam uwierzyc .. bo ona wlasnie miała taką wade że często kłamała .. i to bardzo często .. wymyślała takie bajki że głowa mała .. no ale ostatnią sie jednak przekonałam że sa razem ponieważ ona sie do niego przytuliła na przerwie .. (nigdy wczesniej nie okazywali sobie nawzajem żadnych uczuć w szkole bo Andrzej się wstydził .. ) ja po prostu byłam taka zaskoczona że masakra .. bo właśnie od początku tego roku szkolnego on mi sie zaczął podobać .. ponieważ po prostu się dobrze rozumiemy .. i on mnie też czasami tak jakby podrywa .. przynajmniej tak jedna z moich przyjaciółek stwierdziła .. i dzisiaj np. na przerwie .. ja sobie ide na korytarzu z przyjaciółką .. no i Andrzej szedł z kolegą no i ja tak perfidnie obok niego przechodziłam no i on mi oczko puścił .. wiem brzmi fatalnie głupio ,ale próbuje wam jak najlepiej zobrazowac moją sytuacje abyście mi jak najbardziej mi pomogli .. Albo ostatnią na lekcji .. on sie mnie pyta "Dasz mi spisać jedno zadanie ? Prosze.." a ja do niego "nie" no i mnie zaczął po nodze smyrać .. albo raz na matmie do mnie powiedział "kotku" debil totalny nie ? powinnam sobie odpuścić nie ? skoro ma dziewczyne to po co sobie robie nadzieje .. strasznie tępa jestem .. ale to chyba dlatego bo mi sie tak strasznie podoba .. Jezu troszke sie rozpisałam .. ale jeżeli dotrwałeś/łaś do końca to prosze pozostaw swoją refleksje ,jest to dla mnie bardzo istotne .. dziękuję z góry . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach