Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agentka1950

jak rozpoznać czy to może być miłość czy tylko przyjaźń?

Polecane posty

poznałam bardzo fajnego chłopaka w szkole. najpierw ukratkiem na siebie spoglądaliśmy, później na dyskotece zbliżyliśmy się i cały wieczór tańczyliśmy, był bardzo miły i słodki. po imprezie w szkole cały czas się uśmiechaliśmy do siebie nawet czasem zagadliśmy. z biegiem czasu lepiej nam szły rozmowy. na pewnym spotkaniu grupowy popiliśmy pocałował mnie w policzek i złapał za rękę. chwila trwała krótko bo musiał pójść. jakiś czas później nawet dał mi swoją ulubioną bluzę, niestety gdy się podpiłam spytałam czy coś z tego bedzie. powiedział że nie. gdy się nie odzywałam widać że mu smutno było i pisał że zależy mu na znajomości. dalej się uśmiechamy i gadamy. jak mam go rozumieć? pomóżcie

Gość mpaksu
Słuchaj, tego nawet my nie wiemy co tam w jego głowie jest. Moim zdaniem powinnas normalnie z nim gadać jak przedtem, co jakiś czas się przytulić czy oprzeć głowę o jego ramię. Nie mów mu nic bezpośrednio co Ty czujesz. Gwarantuje Ci, że jeśli będzie chciał żeby coś było to będzie próbował zbliżyć się do Ciebie poprzez na przykład lapanie za rękę czy za kolano. Musisz tylko otworzyć oczy na to co robi oraz zainteresować go swoją osobą. I nic na siłę bo się chłopina spłoszy xD. Trzymam kciuki;)

tylko to nie jest takie proste :) dużo rozmawiam z jego kolegą z klasy, o którego jest chyba troche zazdrosny bo zawsze do nas podchodzi i próbuje wkręcić sie w temat. niedługo szykuje się impreza, może coś wtedy? tylko czy to dobry pomysł po alkoholu? może powinnam go olać? może wtedy on zwróci na mnie uwage?

Gość mpaksu
Nic nie jest proste, widzę sam po sobie. Kurde, impeza byłaby dobrym pomysłem zakładając że nie wypijecie dużo. Kolejna sprawa, jest ryzyko jest zabawa. Olejesz go, a później będziesz sobie wrzucać że nie spróbowałaś. Spokojnie, co nas nie zabije to nas wzmocni, także spokojnie i na pełnym luzie.

Gość mpaksu
A tak wogóle to najpierw jest zauroczenie, zakochanie, a miłość pojawia sie dopiero po jakimś czasie ;))

jak ja właśnie sama nie wiem czy co kolwiek może z tego być. nie wiem jak mam się zachowywać, być miła, próbować coś flirtować i się uśmiechać, czy być oschła ?

Gość glen muller
jeśli masz ochotę wypić sok z jego penisa to musi być miłość