Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klarrrraaaaaaaaaa

Do osob ktore są zdołowane swoim życiem ....

Polecane posty

Gość Klarrrraaaaaaaaaa

Kilka lat temu dokladnie 3 latawstecz tez byłam w takim stanie bez szkoły, pracy, bez jakiegokolwiek doswiadczenia bez mezczyzny itd. Nie widzialam sensu zycia.Ale pewnego dnia postanowiłam ze tak dalej być nie moze ,mając 25 lat poszłam na studia znalazłam prace poszlam na kursy prawo jazdy .Dzis mam 28 lat i mam prace małe doswiadczenie w pracy ale zawsze jakies koncze studia mam ukochanego faceta i jestem szczesliwa.KAZDY MOZE ZMIENIC SWOJE ZYCIE WYSTRACZY TYLKO BARDZO CHCIEC I SIE NIGDY NIE ZAŁAMYWAĆ

Gość ., l;dm l
co cie zmotywowalo?

Gość Klarrrraaaaaaaaaa
hmmm moj wiek... zobaczylam ze znajomi maja dobra prace ulozone zycie uczuciowe

Gość to jeszcze jest pętla dalej ?
a co robiłaś przez te 6 lat po skończeniu szkoły ?

Gość zapomniałaś dodać
że dopisało ci również szczęście, bo wiele osób próbuje i coś robi a efekty są różne, ale wpis pozytywny także spoko, zawsze nutka optymizmu.

Gość takajedna989898989898
a ja mam i skonczone studia i super faceta i nawet polowe domu ale nie mam pracy i nie moge jej tu znalezc i to mi odbiera caly sens zycia.....;(

Gość to jeszcze jest pętla dalej ?
a jakie studia skończyłaś ? do ciebie wyżej :)

Gość Klarrrraaaaaaaaaa
po ukonczeniu liceum poszlam na studia pracowalam przez 3lata pozniej sie zalamalam (powody osobite) nie pracowalam, nie wychodzilam z domu, odcielam sie od znajomych szczescie hmmm nie wydaje mi sie mialam kilka razy pod góre , łatwo nie było, ale sie nie poddawalam i brnelam dalej,mysle ze to duza motywacja przyczynila sie dzisiaj doszlam do tego do czego dojsc chcialam kilka lat temu.

Gość as2323234
ulozone zycie uczuciowe haha facet cie w kazdej chwili moze kopnac w dupsko, a ta pisze o uloznym zyciu uczuciowym

Gość Klarrrraaaaaaaaaa
jak mnie kopnie w dupsko to znajde sobie nowego

Gość fdefghnjhgfdx
as2323234 widac ze jestes osoba zawistna chyba Ciebie facet w dupe kopnał to myslisz ze kazda to spotka kretynkaa

Gość Klarrrraaaaaaaaaa
jak mnie kopnie w dupsko to znajde sobie nowego To PODSZYW Na dzien dzisiejszy moge powiedziec ze jest nam ze soba bardzo dobrze a co czas przyniesie tego nie wiem

Gość Klarrrraaaaaaaaaa
obciągam mu z połykiem

Gość Klarrrraaaaaaaaaa
kolejny podszyw coz chcialam podniesc na duchu osoby ktore sa w podobnym polozeniu zyciwoym w jakim ja bylam .Zawsze zmjadzie sie ktos niezyczliwy

Gość takajedna989898989898
jakie? takie po ktorych nie moge znalezc pracy:( jaki jest sens zycia bez pracy...zaden! nie moge sobie wyobrazic jak kobiety swiadomie sie decyduja na niepracowanie i siedzenie w domu!

ta historia brzmi jak slogan z Amway tyle że brakuje w nim że to wszystko dzięki zakupieniu jakiegoś super produktu.

Gość fghjkjgfdsdfghjkl
ja Ci ratuluje ze doszlas do tego do czego dazylas;)

bo ostatnio stałem się cyniczny, na skutek różnych przeżyć. Może z zazdrości ?

oj sądzę że jednak się mylisz, nie chce mi się rozpisywać bo to nie miejsce na intymne zwierzenia.

W szpitalu leży kobita w śpiączce. Pielęgniarka zauważyła, że gdy myje jej miejsca intymne wykres fal mózgowych się zmienia. Poinformowala o tym męża z propozycją że mógłby zastosować stymulację polegającą na seksie oralnym. Mąż początkowo miał opory, ale w końcu się zgodził. Wszedł do pokoju żony, a pielęgniarka obserwowała monitory. Nagle wykres stał się zupełnie płaski. Pielęgniarka wpada do pokoju, a mąż zapinając spodnie: - Chyba się udławiła..

mnie raz policja spisala bylo to jak mialem 19 lat i przyjechalem pierwszy raz w zyciu sam do miasta. Tego dnia przyjechalem sie zakwaterowac do akademika. Spisali mnie normalnie bez powodu zapytali skad dokad ide. To bytlo na dworcu pkp.

Gość ewelinazlublina
gratuluje autorce, ale niestety nie zawsze sie nam uklada tak jak chcemy mimo, iz stajemy czasami na glowie by cos osiagnac. dla mnie podstawa to niezaleznosc. zawsze bolal mnie bardziej brak pracy niz brak faceta. nigdy bym sobie nie pozwolila by zajac sie domem i nie pracowac. no chyba ze mialabym zapewnione po smierci meza, czy rozwodzie przynajmniej pol majatku:))) tak na powaznie to w zyciu nalezy liczyc wylacznie na siebie, chociazby w chwili obecnej reke za meza/faceta byscie daly sobie odciac. zrozumia to tylko madre kobity:))