Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hailie

Buty.

Polecane posty

Gość vfytgyu
nie...

Gość kana.de
Miałam dokładnie te same. slicznie wygladają na nodze i sa wygodne. ale strasznie sie niszcza :( dwa razy mialam je ubrane :(

Gość rgrgrgrewgwe
a skąd mamy wiedzieć? skąd mamy wiedzieć co wisi w Twojej szafie? jak się ubierasz? jaką masz posturę? to jest właśnie typowy przykład wieśniary - ładne nieładne? jedyny dylemat, a w konsekwencji wszystko z innej parafii, śmiech na sali

Gość sdfghjkl
jesli sa z naturalnej skórki to tak,ale raczej nie wygladaja na skóre

Gość bd gngj
je obrame? a w co je ubierałaś? ubiera to się siebie, dziecko, lalkę...a nie buty :-O

Gość bd gngj
*je ubrane

Gość dzh
za cienka podeszwa. Jak w balerinkach. na bank niewygodne .

rgrgrgrewgwe, to zaszczyt być nazwaną przez ciebie wieśniarą :classic_cool: Zapewne jesteś prawdziwym mieszczuchem/mieszczanką w ciuszkach z Zary:classic_cool: A teraz pytanie: gdzie zasugerowała, że chcę takie buty kupić?

Gość dzh
właśnie. a wy baby nie macie dylematow ot tak? To tylko buty są. chce te i już. może nie chce. Nieważne- ppytanie jest konkretne- tak czy nie? Mnie się taka forma podoba.

Nie są ze skóry:( I podejrzewam, że koturna będzie się zdzierała. Albo, że płaska podeszwa spowoduje dyskomfort podczas chodzenia. Czyli w sumie wszystko to, co wcześniej zasugerowałyście :)

Gość kana.de
bd gngj nie zapominaj ze w Polsce są różne rejony, i w każdym rejonie mowi się inaczej, u nas mowi sie własnie tak i prosze Cie nie poprawiaj mnie jak nie wiesz co mialam na mysli. Na przyszlość daj sobie spokoj ze swoją madrością, nie jest tu nikomu potrzebna.!

Gość bd gngj
język polski jest JEDEN! takie formy w nim NIE MA! że u Ciebie niepoprawne zwroty to norma nie znaczy, że nie można Ci tego wytykać