Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc?

karmienie piersia a nastepna ciaza... ktos tez tak ma???

Polecane posty

Gość gosc?

A wiec moja mala ma juz 2.5 lata nadal karmie ja piersia .. Poniewaz jest niejadkiem ... Ale chce ja juz odzwyczaic ... Czy mam szanse na zajscie w kolejna ciaze jak karmie piersia chcialabym juz miec 2 poniwaz chce juz miec 2 odchowane

Gość gosc?
Normalnie zenada sie juz na tym portalu zrobila .. Taak odchowane bo po co od nowa bawic sie w pieluchy za 5 lat jak mozna odrazu 2 ...

Gość takajedna989898989898
o rany 2,5 letnie dziecko karmic piersia...kobieto....

droga autorko - niestety nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie. drogie panie - jeżeli nie chcecie pomóc to po jaką cholerę w ogóle się odzywacie?! każdy ma prawo kierować swoim życiem i swoim "chowem" tak jak mu się podoba! a ja odzywam ponieważ bojkotuję takie "odpowiedzi" j.w.

Gość izusia.87
ja karmiłam 6 miesięcy i góra mogłam bym do roku ale puźniej to jakieś zboczenie:/

Gość wacccia
Kurwa nie ma to jak zjebac kogos od razu sie lepiej robi na duszy nie? Mozesz zajsc a mozesz nie zajsc,na to nie ma reguly. podejrzewam,ze dajesz to mleko raz dziennie a nie po kilka razy i to tez pewnie raczej do pociumkania a nie dla sytosci. mleka pewnie wyplywa tam tyle co kot naplakal wiec raczej nie powinno byc problemu. Ja tez chce miec dzieci z malym odstepem czasowym zeby mialy ze soba wspolne tematy a nie dwoje jedynakow