Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Beatka s-k

CZEMU PRZEMADRZALE MAMUSKI WSTYDZA SIE ZAPYTAC LEKARZA TYLKO PYTAJA POZNIEJ

Polecane posty

na kafe. Niby takie madre, rad udzielaja, przemadrzale, a jak ida do lekarza to sie wstydza geby otworzyc i zapytac co mi dolega, co znaczy to czy tamto, tylk opotem sie pytaja na kafe. A skad my mamy wiedziec.Moze mamy was jeszcze badac dopochwowo przez kamerke internetowa????? Placicie im ciezkie pieniadze, to niech odpowiadaja na wasze pytania.

Gość one sa madre przes kompem
a u pana doktora buzi nie otworza

Gość beatko
nie masz wiekszych problemow?

Gość ciocia simona
jak ja pytam o cos pediatry mojego dziecka to ona mowi zebym nie wymyslala chorob wiec wole tu zapytac :)

Gość n o i w czym problem
forum jest po to żeby pytać. Ja sama kiedyś poszłam do lekarza bo miałam niepokojące mnie objawy i zostałam odprawiona z kwitkiem. Teraz zanim pójdę to wolę się zapytać i poszperać chociażby nawet żeby się zaznajomić z tematem i wiedzieć jakie pytania zadawać.

Gość jewyyy
Beatko uważasz się za kobietę na poziomie, a czasem mówisz jakbyś z rynsztoka wyszła. Widać z jakich warstw społecznych pochodzisz. A właśnie po to jest to forum żeby pytać. Jeżeli Ci to nie odpowiada to może pora przestać odwiedzać tą stronę.

Gość lekarz ma na ogol 10 minut
czasu, nie zawsze doswiadczenie, nie zawsze dobry humor - itd. Wiadomo,ze w decydujacych sprawach trzeba pytac lekarza. Ale czesto wystarcza rady doswiadczionych w temacie.

Gość szklanka soku
Moze dlatego, ze wielu lekarzy lubi bagatelizować wszelkie problemy? Natomiast my jako matki sobie na to nie możemy pozwolić i wolimy poczytać w necie, albo dla spokoju, albo po to by w razie niejasności iść jeszcze na konsultacje do innego lekarza. Chyba po to właśnie jest forum.

nie każdego stać na prywatną wizytę u specjalisty za "ciężkie pieniądze" a na NFZ czeka się czasem kilka miesięcy. Beatka pomyśl czasem, a przemądrzała to właśnie jesteś ty teraz