Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nawrócona;'[][;

nauczcie się słuchać swoich aniołów!

Polecane posty

Gość nawrócona;'[][;

dopóki nie przeżyłam tych rzeczy na sobie i nie przeczytałam książki mądrego autora "niebiańska przepowiednia" też myślałam że to jakieś brednie, bo jak aniołowie mogą do nas mówić?? i tu otworzyłam oczy bo te niebiańskie istoty stale dają nam znaki, które ignorujemy mimo, że są, tyle nieszczęść by mnie (nas) ominęło gdybym wcześniej wiedziała o tym! kiedy sięgam pamięcią wstecz przypominam sobie, że przed tymi nieszczęściami dostawałam jasne znaki, że np. nie mogę jechać albo muszę stamtąd uciekać... jeżeli będziecie mieć jakieś złe przeczucia lub się coś wydarzy (co was będzie chcialo zatrzymać to się tego nie podejmujcie!

To bardzo ciekawe! To przeczucie czy można się tego nauczyć w jakiś sposób? Może być bardziej wrażliwym na bodźce i sygnały?

Gość nawrócona;'[][;
tego nie można się nauczyć trzeba po prostu uwierzyć to co nam przekazuje nasz anioł, wielu ludzi myśli ze to rzeczy paranormalne ale one towarzyszą nam od zawsze tylko od dawna je ignorujemy

Gość nawrócona;&amp
córo szatana moze sama powinnas się isc leczyc? tak sądze po twoim pseudonimie...

Gość cyborgi!
jeśli mam jakiegoś anioła, to mam nadzieję, że dostaje dodatek za szkodliwe warunki pracy :D

Gość nawrócona;&amp
tak. warte przeczytania, chociaż nie dla osób duchowo nierozwiniętych