Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abdee202

seks a okres

Polecane posty

Gość abdee202

Dziś był mój ostatni dzień okresu, wlasciwie nic juz nie "leciało", więc zaczelismy sie kochac z moim chlopakiem. wszystko bylo ok, az do momentu kiedy zobaczyl troche krwi na.... Nie wiem, czy to normalne zeby chlopakowi to az tak bardzo przeszkadzalo? probowałam z nim potem jakos o tym porozmawiac, ze przepraszam go jesli jemu az tak bardzo to przeszkodzilo. Potem powiedzial mi ze on tych rzeczy nie uznaje za mile bo nie jest przyzwyczajony do krwi. Zrobilo mi sie bardzo przykro. jestesmy ze soba juz prawie 2 lata, a on traktuje te dni jak jakies wyciete z zycia. juz to wczesniej zauwazylam a teraz to. Mi sie zrobilo i glupio, i naprawde przykro, tak jakbym miala sie czuc winna ze on troche sie ubrudzil (chociaz i tak mial prezerwatywe). Powiedzcie mi, czy wasi faceci tez tak zle reaguja na wasz okres?? Bo juz nie wiem co mam o tym sądzic, z jednej strony rozumiem go, ale z drugiej nie moge zrozumiec, dlaczego on to tak traktuje? Przeciez to czesc mojego zycia, wiec jak mam to ukrywac, albo robic z tego tabu? eh... Jest mi przykro.

Gość twój facet to frajer i
miękka peezda

Gość abdee202
nie oczekiwałam oceniania, tylko chcialam poznac wasze zdanie na ten temat...

Gość fsdfsdfdsf
Mój nie ma z tym problemu. Są dwie opcje, albo Twój facet ma jakąś fobie przed krwią/krwią miesiączkową albo jest idiotą :P

mojemy nie przeszkadza. ;) potrafimy sie kochac czasem normalnie podczas mojego okresu, potem prysznic itp i wszystko normalnie. ;)

Gość twój facet to frajer i
takie jest moje zdanie na ten temat. jak można tak przeżywać okres? co on 5 lat ma? swojej spermy też się boi?

Gość kmxockmsdc
moj facet nie ma nic do okresu... zdaza nam się kochać podczas okresu, potem lecimy podprysznic albo wogole robimy to pod prysznicem... nie uwaza tego za coś obrzydliwego;)

zero skrepowania, zero obrzydzenia. 1 dzien? 2? 3? co za roznica :P

Gość abdee202
mój ma 27 lat . Heh, nie wiem juz co z nim nie tak. wlasnie, to tak jakbym ja miala sie bac jego spermy... Tyle ze inny kolor. ehh Najlepsze ze on sie obrazil na mnie ze ja niby go nie rozumiem. Ratunku, ludzie, no czy to ze mna cos nie tak? I co, bedzie mial kiedys zone to tez jej powie: sory, ale na tydzien raz w mscu idziesz spac gdzie indziej bo nie daj boze mnie dotkniesz i bd brudny?? Eh mam ja szczescie ;/

Gość wweerrttyy
też pomyślałam jak TY :) ciekawa jestem, np.: jak się skaleczysz, to nie pomoże, nie przyniesie opatrunku, bo widzi krew??????????????

idota, pewnei twielcewyzwolony seksualnie ale zobaczy krew menstruacyjna i wielkei oburzenie :D

Gość abdee202
wlasciwie to mi to nie przeszkadzalo, bo widzialam ze dzis juz naprawde koncowka okresu, ale wiadomo, ze to wszystko jeszcze "nie splynęło" no i podczas stosunku usłyszałam tylko: ojej jestesmy cali czerwoni. Cali? ja to zauwazylam tylko na gumce! Wiadomo ze ostatniego dnia jest tylko jakas ciemna wydzielina. I od razu sie wycofal i zapytal, czy chce isc do lazienki. To poczulam sie jakbym zrobila jakies swinstwo strasznie glupio mi bylo no ale ... chcialam dokonczyc, ale nie jestem pewna, co on myslal wchodzac ponownie moze bal sie ze go wciagnie do srodka czy cos... eh chlop duzo starszy ode mnie a rozumek...

Gość Gąsienica która lubi drzewa
moi faceci nawet lubili minety mi robić kiedy okres miałam, więc gościu dziwnie reaguje.

Gość abdee202
ok, więc co teraz, ja nie zamierzam teraz z nim niczego robic, zobaczymy co on powie, jak bedzie chcial sie teraz kochac, a ja powiem ze chyba nie mam ochoty, ze boje sie zebym nie miala bialych plam na ubraniu. :) hah

Gość są takie zboczenia
jak tych wypowiadających się na tym topiku Normalni faceci chcą aby ich dziurka była czysta. A to, że nie jesteś fanką mycia, potwierdza tylko twoje oburzenie na to jak potraktował facet twoją wpadkę. I twoje święte oburzenie. Każdemu może się zdarzyć pierdnąć w towarzystwie. Ale tylko normalni przepraszają.

Gość niewieszprzeciez
ja tam lubiłem ruchać swoją panne podczas okresu, bo wiem, że moge w niej dochodzić :D

Gość dtrfvghbm
Normalni faceci chcą aby ich dziurka była czysta. Jesteś Żydem? Bo kobieta podczas menstruacji dla innych nie jest "nieczysta".

okres nei am nic z czystością 🖐️ wychodzi czyściutka z kapieli ale kropelka krwi kapnie i tak i nic się na to nie poradzi

Gość są takie zboczenia
okres nei am nic z czystością A MOŻE JEDNAK TROCHĘ MA? Czy nie wymaga jednak poświęcenia większej ilości czasu niż pozostałe dni na higienę ? Jeżeli na ulicy poleci ci po nogach to nie uznasz za naturalne zrobienie czegoś z tym?

Gość są takie zboczenia
A jak ci ze szczęścia puści zwieracz odbytnicy to też się oburzysz jeżeli twój facet wbrew tobie będzie uważał, że jednak powinnaś wejść pod prysznic?

Gość zonkaRegresa
są takie zboczenia, jak twoje koleś, nazywa sie bierna pedofilia, kiedy zaprzecza sie że kobieta jest dojrzała biologicznie i ma menstruacje, i abys sie podniecił nic nie może wskazywać na to, że miesiączkuje.

można wyjść prosto z kapieli czystą i pachnącą a i tak krew poleci, jezeli facet panikuje na widok czegos tak natiralnego to dizeciak z neigo 🖐️

mojemu kompletnie nie przeszkadza, raz mi się zaczal okres podczas minety i sie nawet nie skrzywił : szkoda, ze Twoj facet nie akceptuje Cie taką, jaka jesteś, mi by było mega przykro, tak sądzę.

Gość są takie zboczenia
Wolę swoje zboczenie dotyczące higieny niż zboczenia w stylu markiza de Sade. Jak lubisz grzebać w gównie to sobie grzeb. Ale nie twierdź, że ci co nie lubia są pedofilami.

Gość na temat
kochamy się w każdy dzień okresu śmieję się wtedy, że seks jest jak z dziewicą ;-) cały sprzęt we krwi - absolutnie mu to nie przeszkadza z tym twoim facetem jest coś nie tak

Gość są takie zboczenia
Nigdzie nie pisałam o tym co akceptuje mój facet, a czego nie. Pisałam tylko o tym co jest dla mnie oczywiste, a co uważam za, delikatnie mówiąc, niehigieniczne.

Gość są takie zboczenia
Jeżeli mojego faceta bawiło by moje popierdywanie, to nie wpierdalałabym grochówki, a zmieniła faceta.

Gość są takie zboczenia
Czyli ja w trakcie okresu nie uprawiam seksu. I nie sram też w łóżko dlatego, że lubi to mój facet. A jak mi się zdarzy to co zdarzyło się autorce to idziemy razem pod prysznic. I nikt nikogo nie musi wołać.