Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

makarenkaaa33333

Jest beznadziejnie.

Polecane posty

O właśnie, generalnie jest beznadziejnie, w tej chwili. Czuję sie podle i okropnie, tak jakby wszystko sie na mnie zwaliło. Jestem skłócona z rodzicami, nie z mojej winy, właściwie nie z mojej winy. Chciałam z nimi porozmawiać, ale od razu przyjmują postawę "lepiej nie podchodź bo gryzę". Z ojcem jeszcze jako tako, ale z matką nie rozmawiam od kilku dni (mieszkam z nimi - nie jestem pełnoletnia). Przytłacza mnie nauka, w ogóle nie mogę sie skupić w dodatku jestem chora, mam gorączkę, zbliża mi sie okres. Mam wszystkiego dosyć, jestem zła i smutna. Mam wrazenie od jakiegoś czasu, że nikogo nie obchodzę. Nikt właściwie sam ze mną nie chce rozmawiać, to ja sie narzucam i czuję sie przy tym jak idiotka. Czuję sie ignorowana i tyle. Przeraża mnie ta pora która jest teraz... ogólnie wszystko jest do kitu. I tutaj muszę wylewać gorzkie żale, na kafeterii... no nonsens.

Gość matka polKa30
kogo obchodza twoje trywialne problemy .dzizas

Gość ewelinazlublina
no faktycznie tragedia!! :/

Gość tezmizle
Tez tak mam. Musisz poczekac i dzialac...

Gość ewelinazlublina
moze nie ze nie obchodza, ale problem typu: nikt mnie nie rozumie, nie kocha sru tu tu tu w ustach nastolatki brzmi naprawde smiesznie:)))

Gość Babulenka9238
Ej;* Nie smuć się:) wiesz że po burzy zawsze wychodzi słońce:) widzisz co na to wpływa okres , choroba;) nie przejmuj się wszystko wróci do normy:) tylko trzeba myslec pozytywnie:) i na pewno nie jesteś nikomu obojętna kochana;*:)

każdy ma inne problemy. Działać? jak działać. Liczę, ze mi przejdzie i chyba tylko tyle... no i olać innych ludzi. Co też jest ciężkie. Bo potrzebuje wsparcia, a tego niestety nie mam u nikogo.

ewelinazlublina - może i tak, ale nie wiem czy oczekuję tak dużo - żeby np. móc porozmawiac z rodzicami a nie w koło patrzec na ich skrzywione miny i słuchać powarkiwań na mnie i żyć w takiej gęstej atmosferze.

Poza tym co, dorosła osoba może sobie mówić "ach, jaka to ja jestem nieszczęśliwa, nikt mnie nie kocha" a młodsza osoba już nie?. Mam dosyc patrzenia na problemy innych i uważać, ze są ważniejsze od moich. Moje życie jest ważne, problemy moich bliskich również,a oni maja mnie głęboko w tyłku. To boli.

Gość On-Bielsko-Biała
Wiesz co działa ? :) Włącz sobie to: http://www.youtube.com/watch?v=7FQS3BhtBz8&feature=related Przygaś światło ,Usiądź wygodnie, zamknij oczy i na te parę minut staraj się skupić tylko na swoim oddechu .. potem połóż się spać Gwarantuje że jest to lepsze niż myślenie nad przyczynami,skutkami czy obwinianiem siebie i rodziców :) Jeśli nie podziała blame me ! pozdrawiam T.