Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agataaaaaaaa21

polska Perfekcyjna Pani Domu

Polecane posty

Gość Agataaaaaaaa21

ogladaliście? na tvn teraz?

Gość Agataaaaaaaa21
up

Gość oglądalam - hem, bo ja wiem
po prostu wyrzucic polowe, resztę posprzatac, to mozna i bez perfekcyjnej, tak naprawde

Gość jałuna 30
dawno nie było w tv takiej ślicznej i fajnej babki jak ta Małgosia, ma idealną figurę, piękne włosy, wreszcie jakaś świeżość a nie odgrzewane gwiazdy tvn

teoretycznie jestem tez bdbd, moglabym taki program prowadzic, w domu mam balagan ale potrafie posprzatac - tyle,ze sie nie trzyma, mysle, ze u tych kobiet tez sie zabalagani szybko

dla mnie ona nic nie wnosi ( choc niby trudno wnosic) te przytulania sa mega sztuczne a rad wlasciwie zadnych, ocet i tshirty - stara sprawa. Tyle,ze czlowiek czyjs balagan zobaczyl

Gość Agataaaaaaaa21
no fakt włosy ma niesamowite :) no i ladna babka choc troszke za chuda moim zdaniem

no ale przeciez nie o jej wlosy tu chodzi. Czy was ten program czegos nauczy?l - ciekawi mnie> Bo mnie niestety nic.

Gość nasturcja lis
nauczyl,zeby kran wata z octem okładać:D

Gość Agataaaaaaaa21
no wiem ,ze nie o to tak tylko wtraciłam. mnie może czegos nauczy bo fajne są rady w stylu czym co odkażać ,albo jakieś domowe triki

Gość Oburzona mama Adama
po 3 godzinnej charakteryzacji nawet paszczur ładnie by wygladał nie chciałabym jej zobaczyc bez makijazu

Gość Agataaaaaaaa21
np to skladanie t-shirtów mi sie spodobało szybkie i proste ale tak naprawde nie wierze żeby ona miala zawsze idealny porządek chyba ,ze nic innego nie robi tylko dba o siebie i sprząta Przypusmy ,ze przecietna kobieta pracuje , ma np kilkuletnie dziecko co jeszcze jej nie pomoże i jak ona przyjdzie po całym dniu pracy to jej dom ma wygladać codziennie idealnie? to jest nierealne

Gość dwa razy w życiu
2:35 [zgłoś do usunięcia] nasturcja lis nauczyl,zeby kran wata z octem okładać po co?:P nie oglądałam:P

hahaha kolejny programy , czego to oni nie wymyślą

Gość nasturcja lis
mówiła,ze nie wolno kranu czyscic chlorem,bo wyżera armature czy cos:)

Gość Agataaaaaaaa21
tzn ok w weekend można posprzątac i te kobiety przegieły bo wyglądało na to ,że nie sprzatały od dawna. ale np w tygodniu jeśli kobieta pracuje do wieczora to raczej sobie sama nie poradzi ze wszystkim

Gość Oburzona mama Adama
jej dom zawsze wyglada idealnie....bo ma kobiety które u niej sprzataja ze wy tez łapiecie sie na takie triki aby w domu miec nieustajacy porzadek nalezy nieustannie sprzatac

Tak a zwłaszcza jak mąż ma to głęboko gdzieś .

Gość All the world seks
przeciez to tylko program, wiadomo, że wszystko jest na pokaz wg schematu brytyjskiego, fajnie, że wybrali tę Małgosię a nie jakiegoś cichopka albo anne muchę

Gość Agataaaaaaaa21
no własnie napewno ktos jej sprząta ,a przed programem przeciez wysprzatali jej dom na blysk. A tak to pokazali ,że ona ma pieknie ułozone wlosy i jest idealnie zadbana ,a w domu niby sprzata sama i ma tez super czysto. szczególnie ,ze dom nie wyglądał na mały ...

Gość najldkkjcjxnxcjsal
a baterie najlepiej czyścić właśnie octem i wytrzeć suchą ściereczką

Gość Oburzona mama Adama
Przeciez to jest program robiony dla kasy kilkanascie milionów sprzedanego cifu płynu do szyb i kilkaset tych robotów i kasa jest na naiwnych ktore beda wpatrzone w ta zachudzona babe co tydzien

Gość dwa razy w życiu
oglądałam kiedyś wersję chyba angielską i ludzie mieli tam takie domy że chyba nie sprzątali tam po 20 lat, w polskiej tez tak było? ja bym się wstydziła pokazac to w telewizji:O

Gość Agataaaaaaaa21
no to jest oczywiste ,ze dla kasy bo każdy program jest realizowany właśnie po to :)

Gość Agataaaaaaaa21
też bym się wstydzila. w sumie nie rozumiem tych ludzi ,którzy sie tam zgłaszaja żeby ludzie ogladali jaki mieli syf w domu

Gość keksownik 30
w d... mam program, ale ta Małgosia nie powiem niezła laska

Gość dwa razy w życiu
często myję baterie octem bo ładnie schodzi osad z wody, z doświadczenia mogę jeszcze napisać że dobrze się myje szamponem:P więc jak kupicie szampon i nie sprawdzi się do włosów to nie wyrzucajcie:P

Gość dwa razy w życiu
jeszcze jak dostają tytuł i jakąs badziewną koronę masakra:O

Gość pomiechówek 25
może płacą tym syfiarom?

octu do armatury uzywam od awsze, skladnia tShirtow na YOU tube tez od bardzo dawna. Sama mam wielki dom i bez pomocy do sprzatania go nie ogarniam - chocby okna, podlogi,ogród, kurze,pranie, prasowanie , nie mowiac o ciuchach, papierach, rachunkach ktorych przeciez co dzien przybywa. Musialabym od rana do nocy sprzatac, żeby miec blysk, a zycia mi szkoda. Myslicie,e malgorzata co dzien zapieprza robiac na blysk podlogi? czy sciera wszytkie kurze w wielkim domu? A te reczniki w kostke - przeciezz trzeba czesto zmieniac, uprac, uprasowac, zlozy...Doba ma 24 godziny. i co - ma 4 pary szpilek? To sa wszystkie buty? W zimie? A zablocone co dzien kozaki gdzie?