Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tereska1234

Idę z facetem do łóżka po 2 tygodniach znajomości. Za szybko?

Polecane posty

Gość do jak bum cyk cyk
jestes mega niewrazliwa. inteligencja dla kobiet jest ok jesli wyraza sie rowniez poprzez pozycje i pieniadze faceta. sama inteligencja mozna dupe podetrzec. poza tym klubowe dziewczyny maja duzo wymaania co do wygladu faceta

nic nie wiesz o zyciu i wrazliwosc ze swoim przewrazliwieniem mylisz inteligencja jest wazna, przy otwartym umysle mozna przemieniac zycie w bajke. W dupie byles, gowno widziales do tego masz czelnosc wypowiadac sie na tematy o ktorych nie masz bladego pojecia. to co piszesz, to bzdury

Gość do jak bum cyk cyk
akurat o zyciu mam pojecie i wiele przezylem, za wrazliwego sie uwazam, mysle ze jestem osoba dobra, uczynna, uczuciowa i lubiana. tylko mi nic inteligencja nie da jak nie jestem przystojniakiem. mam mnostwo razacych wad typu brak prawa jazdy, ktore skreslaja faceta kolo 25tki. tutaj juz faceta nie ocenia sie po samej osobowosic, tylko po czynach i dokonaniach. facet w tym wieku juz ma MIEC

DO do bum cyk cyk To w koncu zdaj to prawko w czym problem, wyjdz do ludzi nie wie czy pracujesz poszukaj pracu zrob cos z soba ale nie uzalaj sie nad soba bo do niczego nie prowadzi

Gość do jak bum cyk cyk
pracuje bawie sie. do jazdy autem nie jestem stworzony. po prostu nie spelniam wymagan kobiet. jestem troche marzycielem, lubie bujac w oblokach

to poprostu poszukaj laski ktora pobuja sie toba w tych oblokach

UUU temat się rozwinął. Podoba mi się jak BUM CYK CYK napisał o godności. Ja już z ty panem nie jestem, bo okazał się zwykłym debilem. Zaczął mnie tresować, żebym robiła tak jak on chce, ja nie mogłam nic powiedzieć po swojemu, bo to on zawsze miał rację no i zaczęły się kłótnie. On się obrażał o to, że nie trzymam go za rączkę w samochodzie, że za mało wysyłam do niego smsów w ciągu dnia a wysyłam cały czas. Nawet zrobił mi jazdę że idę do ginekologa, a nie do niego. No mówię Wam wariat. Miałam tego dość. A do tego był egoistą i chamem. Ale ja odeszłam z godnością, bo nie pozwoliłam sobie, żeby mną ktoś rządził i robił mi cały czas pretensje o nic. Nikomu nie życzę takiego frajera-egoisty. Pozdrawiam wszystkich.